Jude Law og Phillipa Coan:

Ble foreldre i all hemmelighet

Hollywood-skuespiller Jude Law røper at han er blitt seksbarnsfar.

NYBAKTE FORELDRE: Jude Law og kona Phillipa Coan har blitt foreldre. Det avslører førstnevnte. Foto: NTB Scanpix
NYBAKTE FORELDRE: Jude Law og kona Phillipa Coan har blitt foreldre. Det avslører førstnevnte. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av mai begynte ryktene å florere om at Hollywood-kjekkasen Jude Law (47) ventet barn med kona Phillipa Coan (32). Britiske Daily Mail var blant mediene som delte paparazzibilder av ekteparet, hvor man tydelig kunne se sistnevnte med en gravidmage.

- Han og Phillipa er utrolig lykkelige sammen og gleder seg over å få et nytt tilskudd i familien. Alle er veldig glade for den nye ankomsten, uttalte en kilde til Daily Mail den gang.

Siden den gang har Jude og Phillipa holdt en svært lav profil og har heller ikke bekreftet graviditeten.

Dermed kommer det nok som en overraskelse på mange at Jude nå røper at han har blitt pappa for sjette gang, ifølge E! Online.

FØDT INN I RAMPELYSET: Den 19 år gamle modellen Iris Law har to verdensberømte foreldre, og er nå på vei til å være på «alles» lepper. Video: Instagram / NTB scanpix / Rød Løper Vis mer

Overrasket

Det meddeler han overfor talkshow-vert Jimmy Fallon (45). Avsløringen kommer da Fallon spør hva skuespilleren har bedrevet karantenetiden sin med, hvorpå Jude først svarer med at han har drevet med hagearbeid.

- Åh! Og på toppen av det fikk jeg en baby. Så der har dere det, fortsetter han, mens en overrasket Fallon er kjapp med å gratulere den nybakte faren.

Den 47 år gamle «The Holiday»-stjernen forteller videre at familieforøkelsen er helt fantastisk, og at han og kona føler seg velsignet. Han legger imidlertid til at det var en uvanlig fødsel grunnet den stadig pågående coronapandemien.

NYBAKTE FORELDRE: Jude Law og Phillipa Coan har fått sitt første barn sammen. Foto: NTB Scanpix
NYBAKTE FORELDRE: Jude Law og Phillipa Coan har fått sitt første barn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Skuespilleren holder derimot kortene tett til brystet når det kommer til tidspunktet babyen kom til verden, og om det er en gutt eller jente de har blitt foreldre til.

Det skal imidlertid nevnes at familieforøkelsen har ligget i kortene for ekteparet, da Jude tidligere i år var tydelig på at han ønsket seg flere barn.

- Jeg elsker det, så hvorfor ikke? Jeg er veldig heldig som er med noen som jeg er så vanvittig forelsket i. Ideen om å få flere barn ville være fantastisk, fortalte Law i iet ntervju med The Telegraph , og fortsatte:

- Jeg er heldig som er sammen med noen som jeg har det morsommere med enn jeg noen gang har hatt i livet mitt.

ÅPENHJERTIG: Katarina Flatland og Harald Dobloug deler klipp fra fødestua i den nyeste episoden av podkasten «Åpen journal». Video: Rød Løper Vis mer

Seksbarnsfar

Dette er for øvrig Coans første barn og Laws sjette barn. Skuespilleren har de tre barna Rafferty (23), Iris (19) og Rudy (18) med ekskona Sadie Frost (55). I tillegg har han datteren Sophia (10) med ekskjæresten Samantha Burke (35) og datteren Ada (5) med eksen Catherine Harding.

Jude og Phillipa giftet seg i fjor, og med det bega Hollywood-stjernen seg ut på sitt andre ekteskap. 47-åringen, som har fått rykte på seg for å være en skjørtejeger, var som tidligere nevnt gift med Sadie Frost før paret tok ut skilsmisse i 2003.

Etter sitt første ekteskap innledet Law et forhold til Sienna Miller (38) - en romanse som fikk bred omtale i internasjonale medier. Høsten 2005 kom det frem at Law hadde vært utro, og kort tid etter brøt Miller forlovelsen deres.

Ulike klipp av Johnny Depp i forbindelse med skilsmisse-skandalen. Video licensed from NTB Scanpix Vis mer

Dramaet rundt bruddet vekket stor oppsikt, da det ble kjent at skuespilleren hadde hatt en affære med tidligere barnepike Daisy Wright. Law angret tilsynelatende bittert, og unnskyldte seg i et åpent brev publisert av British Press Association.

BRØT FORLOVELSEN: Etter at det ble kjent at Jude Law hadde vært utro mot Sienna Miller valgte hun å bryte forlovelsen med skuespilleren. Her avbildet i 2004. Foto: NTB Scanpix
BRØT FORLOVELSEN: Etter at det ble kjent at Jude Law hadde vært utro mot Sienna Miller valgte hun å bryte forlovelsen med skuespilleren. Her avbildet i 2004. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg ønsker offentlig å be om unnskyldning til Sienna og våre respektive familier for den smerten jeg har forårsaket. Det er ingen unnskyldning for det jeg har gjort og jeg angrer virkelig. Jeg håper dere vil respektere privatlivet vårt i denne vanskelige tiden, var noe av det som sto i brevet.

I 2015 fikk Jude Law nok en gang spalteplass da det ble kjent at han fikk barn med sin 19 år yngre ekskjæreste.

LES OGSÅ: Fikk barn med Playboy-arving

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer