FORELDRE IGJEN: Fredag kunne superparet Robbie Williams og Ayda Field avsløre at de hadde fått en datter. Foto: NTB Scanpix
FORELDRE IGJEN: Fredag kunne superparet Robbie Williams og Ayda Field avsløre at de hadde fått en datter. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Robbie Williams og Ayda Field:

Ble foreldre i all hemmelighet

Stjerneparet fikk en datter ved hjelp av surrogati.

Publisert

Den britiske sangstjernen Robbie Williams (44) og kona Ayda Field (39) er blitt foreldre igjen. Det avslørte den nybakte moren på Instagram fredag.

Fra før har duoen barna Theodora Rose (5) og Charlton Valentine (3), som begge er avbildet på avsløringsinnlegget på Instagram. Der er det nemlig fem hender - en fra hvert familiemedlem.

- Velkommen til verden Colette (Coco) Josephine Williams, skriver 39-åringen under bildet, og avslører samtidig at de har fått datteren via surrogati.

- Familier kommer i alle former, og denne lille jenta, som er biologisk vår, ble båret frem av en fantastisk surrogatmor som vil vil være evig takknemlig for, skriver hun.

Det kan også se ut til at datteren, i likhet med sine søsken, allerede har fått et kallenavn. Parets eldste datter blir nemlig kalt Teddy, mens sønnen går under navnet Charlie. Nå er altså vesle Coco også en del av familien.

Trebarnsfar

I 2012 ble Robbie Williams og kona foreldre for første gang, da datteren Theodora Rose ble født.

- Hun skal hete Theodora Rose - eller bare Teddy. Hun ble født 18/9-2012 og veide 3,2 kilo! Baby, pappa og mamma har det helt rått. Takk for alle lykkeønskninger, skrev «Angels»-stjernen på Twitter den gang.

To år senere kunne han avsløre at datteren skulle bli storesøster. Også den nyheten ble annonsert på Twitter.

Da sønnen Charlton Valentine ble født i 2014 - la han ut et bilde av sin kjære kone på fødestuen ikledd høye hæler.

«Når Ayda skal føde, sørger hun for å gjøre det på riktig måte», skrev Williams med et påfølgende blunkefjes.

Bildet av kona var bare en av veldig mange oppdateringer fra Robbie gjennom fødselen. Senere la han nemlig ut videosnutter av fødselen på YouTube.

LES OGSÅ: Èn detalj vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer