Robbie Williams og Ayda Field:

Ble foreldre i all hemmelighet - igjen

Stjerneparet holdt graviditeten skjult.

FIKK EN SØNN: Robbie Williams og Ayda Field har blitt foreldre for fjerde gang. Foto: NTB Scanpix
FIKK EN SØNN: Robbie Williams og Ayda Field har blitt foreldre for fjerde gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Høsten 2018 overrasket Robbie Williams (46) og kona Ayda Field (40) fans og media med å avsløre at de hadde blitt foreldre for tredje gang.

- Velkommen til verden Colette (Coco) Josephine Williams, skrev den nybakte moren under et bilde av datteren på Instagram.

Samtidig røpet hun at familiens nye tilskudd hadde kommet til verden via surrogati.

- Familier kommer i alle former, og denne lille jenta, som biologisk er vår, ble båret frem av en fantastisk surrogatmor som vil vil være evig takknemlig for.

Fra før av har stjerneparet datteren Theodora Rose (7) og sønnen Charlton Valentine (5), som Ayda selv har båret fram.

«Biologisk er han vår»

Fredag avslører Field at hun og Williams har blitt foreldre for fjerde gang. Også denne gangen via surrogati.

- Ser dere forskjellen... Vi ønsker å feire Valentines Day på den mest fantastiske måten... Beau Benedict Enthoven William. På samme måte som med Coco, så er han biologisk vår, men født via en fantastisk surrogat. Vi er så velsignet over å kunne holde vår sunne sønn trygt i armene, og nå er vi offisielt en komplett familie, jubler hun etterfulgt av emneknaggen #Overraskelse blant annet.

Den hyggelige babynyheten kommer samme år som firebarnsforeldrene feirer ti år som ektepar.

Robbie og Ayda giftet seg i Los Angeles i august 2010 etter å ha vært kjærester i fire år først.

Rusmisbruk

Popstjernen fikk sitt store gjennombrudd i «Take That» på 90-tallet, og har også i etterkant av boyband-suksessen blitt en av Storbritannias mestselgende soloartister gjennom tidene.

Saken fortsetter nedenfor.

Den britiske popstjernen Robbie Williams avslører hva han først tenkte da han møtte sin nåværende kona Ayda Field i «God Kveld Norge› på TV 2. Vis mer

Den energiske og usjenerte briten er kjent for sine elleville liveopptredener, og har heller aldri lagt skjul på at han i lang tid slet med store rus- og alkoholproblemer.

Etter årevis med festing, ville damehistorier, opphold på rehab og psykiske nedturer, innrømmet «Feel»-stjernen i fjor vår at barna har forandret livet hans.

- På 90-tallet pleide det å være strippere og kokain. Nå er det hummus og selleri, og livet mitt er mye bedre på grunn av det, fortalte han til Daily Star, ifølge Contact Music.

- Jeg levde som en rockestjerne. Gikk til sengs klokka tre eller fire om morgenen, og våknet på ettermiddagen. Etter at jeg fikk barn, innså jeg raskt at jeg ikke slet med insomnia, men at jeg hadde vært lat og hadde lett for overdrive, forklarte han videre.

Hyller kona

Den talentfulle sangeren har ved flere anledninger takket kona Ayda for all hjelp og støtte hun gir ham - ikke minst til å føle seg bedre i tyngre perioder.

- Hun er smart nok til ikke «å senke skipet» mens jeg bare vil senke det for å se hvordan det vil se ut, har Williams tidligere fortalt til The Sunday Times.

Da sangstjernen gjestet det britiske TV-talkshowet «Loose Women» i 2016 avslørte han at den enorme suksessen holdt på å koste ham livet.

- Jeg ville vært død uten terapi. Jeg la meg inn på rehab et par ganger og har fått masse terapi. Det ledet meg til noen veldig mørke plasser da jeg prøvde å selvmedisinere meg og glatte over hvordan jeg hadde det på innsiden. Jeg var nær ved å ikke være på denne jorda lenger, fortalte han den gang.

Vendepunktet kom da han møtte Ayda i 2006.

- Bli edru eller dø, var beskjeden jeg fikk. Da jeg ble bevisst på at dette var mitt eneste valg, gjorde jeg noe med det. Ayda hjalp meg. Livet mitt er så utrolig mye bedre fordi hun er en del av det, innrømmet han.

LES OGSÅ: Slik bekrefter Iglesias fødselen

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer