Jenna Dewan og Steve Kazee:

Ble foreldre: «Hvem er faren?»

Deler gladnyhet på Instagram.

BABYNYHET: Jenna Dewan og Steve Kazee har fått sitt første barn sammen. Foto: NTB Scanpix
BABYNYHET: Jenna Dewan og Steve Kazee har fått sitt første barn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I september i fjor kunne Jenna Dewan (39) dele nyheten om at hun ventet barn med sin nye kjæreste, Steve Kazee (44) - bare halvannet år etter skilsmissen med Hollywood-skuespilleren Channing Tatum (39).

Siden den gang har Dewan og Kazee også forlovet seg, og nå har det kommende ekteparet fått sitt første barn sammen. Det røper Dewan i et innlegg på Instagram.

«Velkommen til verden, lille engel», er blant det 39-åringen skriver til et bilde av seg selv og sønnen - før hun avslører det nyfødte barnets navn:

Callum Michael Rebel Kazee.

Stjernens forlovede, skuespiller og sanger Steve Kazee, har lagt igjen en humoristisk kommentar til bildet:

«Hvem er faren?» spør han.

Kazee har også delt den gledelige nyheten med følgerne sine.

«På et øyeblikk åpnet universet vårt seg, og ingen ting vil noen gang bli det samme. Velkommen til verden, stjernebarn», skriver han til et bilde av sønnens lille hånd i sin egen hånd.

Dette er Steve Kazees første barn, mens Jenna Dewan har datteren Everly (6) fra sitt tidligere ekteskap.

STILSKIFTE: Skuespiller Channing Tatum, blant annet kjent fra «Magic Mike», har den siste tiden gjennomgått et dramatisk stilskifte. Det faller ikke helt i smak hos alle. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer Vis mer

- Overlykkelige

Det var i slutten av september at den tidligere «Step Up»-stjernen og Kazee kunne avsløre den hyggelige nyheten om at de ventet barn sammen. Overfor kjendisnettstedet People ga de følgende kommentar:

- Vi er overlykkelige, og kunne ikke vært mer glade over å skulle utvide familien vår.

Kort tid etter at babynyheten ble kjent, delte Dewan, som jobber som danser og skuespiller, også et bilde på Instagram med teksten:

«Å bli mor er enkelt og greit den beste, mest fantastiske tingen som noen gang har hendt meg. Steve Kazee, du er en gave fra oven, og jeg kunne ikke ha gledet meg mer over å utvide familien vår sammen».

Nyforlovet

Som tidligere nevnt har de nybakte foreldrene mye å glede seg over om dagen, da de nylig også ble forlovet.

Det var i midten av februar at paret, som ble koblet til hverandre for første gang i slutten av 2018, delte nyheten om en forlovelse med følgerne sine i sosiale medier.

«Et helt liv til å elske og vokse sammen med deg. Du har hjertet mitt», skrev Jenna Dewan til et bilde på Instagram den gang - der man tydelig kunne se en forlovelsesring.

Med andre ord ser det ut til at duoen har en travel tid i vente, med både bryllupsplanlegging og baby.

LES OGSÅ: Nye bilder vekker bekymring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer