Marian Saastad Ottesen og Nils Jørgen Kaalstad:

Ble foreldre for tredje gang

- En nydelig liten gutt. 

BARN NUMMER TRE: Skuespiller-paret Marian Saastad Ottesen og Nils Jørgen Kaalstad har fått en sønn. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
BARN NUMMER TRE: Skuespiller-paret Marian Saastad Ottesen og Nils Jørgen Kaalstad har fått en sønn. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I oktober i fjor ble det kjent at skuespiller-paret Marian Saastad Ottesen (41) og Nils Jørgen Kaalstad (38) ventet sitt tredje barn sammen.

Søndag delte 41-åringen et bilde på Instagram, der hun bekrefter at ventetiden er over.

«Ottos første trilletur», står det skrevet til bildet.

Saastad Ottesen bekrefter også overfor Dagbladet at paret er blitt foreldre igjen.

- Vi fikk en nydelig liten gutt på onsdag som heter Otto, og med det er barna i flertall. Alle er glade, sier hun på vegne av dem begge.

Paret, som spiller i NRK-serien «Vikingane» sammen, har også en sønn på fem år og en datter på to år.

Ottos første trilletur💞☀🎈

A post shared by Marian Saastad Ottesen (@marianottesen) on

Dramatisk fødsel

Tv-stjernens forrige graviditet ble avslørt i bryllupet til Marte Krogh i mars 2011.

Der stilte hun i en kjole som viste fram kulen på magen. Hun og samboeren hadde da en liten sønn fra før av, som kom til verden ved en dramatisk fødsel.

Paret Marian Saastad Ottesen og Nils Jørgen Kaalstad forteller om hvordan det var å spille inn NRK-serien "Vikingane" samtidig som deres to år gamle datter lå på sykehus i Haugesund. Vis mer

Den nyfødte babyen lå en uke på intensiven før noen kunne spå hvordan det hele skulle ende.

- En slik krise setter ting i perspektiv. Når man først kommer seg gjennom det, så føler man seg supersterk. Men det tok litt tid, har Marian tidligere sagt til Dagbladet.

Mens Saastad Ottesten tidligere har vært å se i filmer som «Tatt av kvinnen» og «Elsk meg i morgen», har samboeren blant annet spilt i filmene «Fasto» og «Hodejegerne».

LES OGSÅ: Viste frem babymagen på rød løper

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer