Karlie Kloss og Joshua Kushner:

Ble foreldre for første gang

Supermodellens ektemann bekrefter babynyheten.

BABYLYKKE: Joshua Kushner og Karlie Kloss har fått sitt første barn sammen. Foto: SplashNews / NTB
BABYLYKKE: Joshua Kushner og Karlie Kloss har fått sitt første barn sammen. Foto: SplashNews / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I oktober begynte ryktene om at supermodellen Karlie Kloss (28) og ektemannen gjennom to år, Joshua Kushner (35), ventet sitt første barn å svirre. Duoen har siden holdt en lav profil, men nå viser det seg altså at det var hold i ryktene.

På Instagram bekrefter nemlig Kushner nå at de er blitt foreldre.

«Velkommen til verden», skriver han til et bilde av den lille babyen på Instagram, men røper hverken kjønn eller navn.

Gratulasjonene strømmer inn fra hans over 121 000 følgere, men den nybakte moren har ennå til gode å dele den hyggelige nyheten med sine følgere i sosiale medier.

Bryllup og baby

Babynyheten kommer bare få måneder etter at stjerneparet som nevnt kunne feire to år som mann og kone. Duoen ble smidd i hymens lenker i New York i 2018, i det som ifølge utenlandske medier var en intim, jødisk seremoni.

Om lag 80 gjester var til stede i bryllupet, og bruden bar en kjole fra det eksklusive merket Dior - som skal ha tatt hele 700 timer å lage.

- Bryllupet var intimt og rørende. De strålte av lykke, sa en venn av ekteparet til underholdningsnettstedet etter bryllupet for to år siden.

ENDELIG HER: Elin og CF møtte hverandre på «Paradise Hotel», og nå har de blitt foreldre for tredje gang. Video: Rød Løper Vis mer

Først i juni året etter arrangerte ekteparet en skikkelig bryllupsfest, der celebre navn som Orlando Bloom og Katy Perry sto på gjestelista.

Bryllupet fant sted knappe tre måneder etter at Kloss selv avslørte at hun og Kushner hadde forlovet seg i juli 2018. Frieriet skal ha skjedd under en romantisk helgetur til New York.

«Jeg elsker deg mer enn ord kan uttrykke. Josh, du er min bestevenn og sjelevenn. Jeg gleder meg å tilbringe resten av livet med deg. Ja, en million ganger», skrev hun på Instagram da nyheten sprakk.

Konverterte

Kushner og Kloss har vært et par siden 2012. Da supermodellen giftet seg med 35-åringen i 2018, giftet hun seg inn i Kushner-familien, og fikk dermed ingen ringere enn president Donald Trumps datter, Ivanka, som svigerinne.

Joshua Kushner er nemlig lillebroren til Jared Kushner, som er Donald Trumps svigersønn og seniorrådgiver.

BLITT FORELDRE: Ronny Brede Aase og Tuva Fellman er stolte foreldre, men den første tida med baby er ikke like rosenrødt som alle skal ha det til, ifølge dem. Video: «Lindmo», NRK Vis mer

Før ekteskapet med Kushner ble det også heftig diskutert om Kloss kom til å konvertere til en ortodoks del av jødedommen, sånn som Ivanka gjorde da hun giftet seg med Jared i 2009.

Dette valgte supermodellen å gjøre da hun giftet seg med sin utkårede, men det var ikke bare enkelt å endre på den hun var, ifølge henne selv.

- Å endre en del av deg selv for noen andre kan gjøre at du blir sett på som svak. Men vet du hva? Hvis du har vært gjennom det jeg har opplevd så krever det at du er alt annet enn svak. Det krever at jeg skal bli sterkere, mer selvsikker og motstandsdyktig. Jeg tok ikke dette lett, fortalte supermodellen til Vogue.

LES OGSÅ: - Krysser fingrene for at alt går bra

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer