Filip Ingebrigtsen og Astrid Mangen Ingebrigtsen:

Ble foreldre for første gang

Fikk en datter.

FORELDRE: Filip Ingebrigtsen og kona, Astrid Mangen Ingebrigtsen, fikk en datter. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORELDRE: Filip Ingebrigtsen og kona, Astrid Mangen Ingebrigtsen, fikk en datter. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Filip Ingebrigtsen (26) og kona, Astrid Mangen Ingebrigtsen (26), har fått sitt første barn sammen. Det røper de i et innlegg på Instagram.

«Møt lille Ellie. Født: 24.02.2020. Status: Skjønnas,» skriver løpestjerna til bildet han har delt.

Det var i begynnelsen av november at ekteparet delte den hyggelige nyheten om at de ventet. Også denne nyheten ble delt på Instagram, da Ingebrigtsen la ut et bilde av kona - da med en voksende babymage.

View this post on Instagram

👱🏽‍♂️➕👩🏽🔜👶🏼❤️

A post shared by Filip M. Ingebrigtsen (@filipingebrigtsen) on

Klar for papparollen

Ingebrigtsens kone hadde termin i mars, så med andre ord har den lille meldt sin ankomst litt før tida. At paret har vært godt forberedt på å bli foreldre, er det derimot ingen tvil om.

Tidligere denne måneden fortalte nemlig Ingebrigtsen i et intervju med TV 2 at han har vært klar for å bli pappa siden han var rundt ti år.

- Vi har bidratt mye hjemme. Det har vært en del av oppdragelsen vår at vi skal ta vår del av ansvaret når de (foreldrene) er på jobb, og de gjør andre ting. Det har vært en veldig naturlig del av oppveksten vår. Så at det har vært unger til stede har vært en naturlig del av hverdagen både for dem og for oss, sa han til kanalen.

Pappa og trener Gjert Ingebrigtsen (54) kunne på sin side røpe at sønnen hadde god erfaring med det meste som har med barn å gjøre:

- Filip skifter bleier med én hånd og øynene igjen. Det der bekymrer meg ikke det grann. Ungene mine har skiftet minst dobbelt så mange bleier enn meg opp gjennom årene.

Gift i 2018

De nybakte foreldrene ble erklært mann og kone i september i fjor, to år etter at Ingebrigtsen hadde fridd.

Forlovelsen ble også delt på Instagram, der Ingebrigtsen la ut et bilde av Astrid foran solnedgangen.

«She said yes», skrev han.

View this post on Instagram

She said yes 💍❤️

A post shared by Filip M. Ingebrigtsen (@filipingebrigtsen) on

Bryllupet fant sted i Mangen kapell i Aurskog, på brudens hjemtrakter.

- De siste ukene har gått til mye planlegging, men vi har hatt denne dagen i bakhodet i to år. Vi har gledet oss veldig, sa en nygift Ingebrigtsen til Dagbladet kort tid etter vielsen.

LES OGSÅ: Røper sjokkromanse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer