Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe:

Ble foreldre for første gang

Toppbloggeren fødte en sønn.

HAR FÅTT BARN: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe er blitt foreldre. Foto: NTB Scanpix
HAR FÅTT BARN: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe er blitt foreldre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Under Vixen Influencer Awards i januar, overrasket Kristin Gjelsvik (32) stort da hun dukket opp på den røde løperen med babymage - hele syv måneder på vei.

Nå er toppbloggeren og kjæresten, Dennis Poppe (27), blitt foreldre for første gang. Det avslører Gjelsvik selv på sin blogg.

- Endelig er du her ... Vårt lille mirakel som vi elsker mer enn ord kan beskrive. Tenk at det går an å ha så sterke følelser for en man egentlig ikke kjenner enda? Du er vårt ALT, skriver hun, og avslører at parets sønn ble født 15. april.

Den lille gutten har fått navnet Falk.

De nybakte foreldrene har de siste månedene dokumentert svangerskapet i Viafree-serien «Kristin og Dennis. 1 + 1 = 3». I siste episode, som Gjelsvik viser til i blogginnlegget, får seerne se den nyfødte gutten for første gang.

Den stolte pappaen har også delt et bilde av seg selv og sønnen på Instagram.

- Livet har aldri vært bedre. Velkommen til verden Falk Poppe, skriver han.

Hemmelig graviditet

Da Se og Hør møtte paret på den røde løperen i januar, fortalte de at de var overrasket over hvor lenge de hadde klart å holde graviditeten hemmelig.

- Det er helt sykt. Vi trodde jo aldri at vi kom til å klare å holde det hemmelig såpass lenge. Vi ville holde dette for oss selv så lenge som mulig, bare for å la det synke inn. Og graviditeten kom jo som et sjokk. Så da er det viktig at man lande litt, og får tid til å snakke om det, sa Gjelsvik den gang.

OVERRASKET: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe avslørte at de ventet barn sammen under Vixen Influencer Awards i januar. Da var Gjelsvik sju måneder på vei. Foto: Hanne Erøy / MIO MEDIA
OVERRASKET: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe avslørte at de ventet barn sammen under Vixen Influencer Awards i januar. Da var Gjelsvik sju måneder på vei. Foto: Hanne Erøy / MIO MEDIA Vis mer

Poppe hadde ikke ord for hvor mye han gledet seg til å bli pappa, men var klar på hva slags forelder han ville bli:

- Jeg skal bli den gode. Så blir Kristin «bad-cop», den strenge bergenseren, også blir jeg «good-cop», sa 27-åringen lattermildt til Se og Hør.

Avslørte kjønnet

De nybakte foreldrene har de siste månedene dokumentert svangerskapet i Viafree-serien «Kristin og Dennis. 1 + 1 = 3». Der har seerne blant annet fått være med på en ultralydundersøkelse - der babyens kjønn ble avslørt.

I forkant hadde Poppe uttalt at han aller helst ønsket seg en liten gutt, mens Gjelsvik holdt en knapp på at det var en liten jente hun bar frem.

GRAVID: Underveis i et svangerskap er det mye rart og nytt som skjer. Det fikk Dennis Poppe oppleve på kloss hold. Vis mer Vis mer

Det skulle vise seg at det var Poppe som jublet høyest, da det ble avslørt at de ventet en gutt.

- Gud, jeg ble ti kilo lettere, jeg, sa den vordende faren under ultralyden etter at kjønnet ble avslørt, og fortsatte:

- Det er ikke sånn at jeg ikke har lyst på en jente, det er «win-win». Men jeg er en bekymringsfull person, og kan tenke meg at jeg om 18 år kommer til å ha mange bekymringsfulle netter om det ble jente.

Ventet egentlig tvillinger

Da det ble kjent at Gjelsvik og Poppe ventet barn, var det nok mange som ble overrasket. Toppbloggeren har nemlig tidligere omtalt seg selv som frivillig barnløs, og uttalt at hun ikke vil ha barn.

Gjelsvik oppdaget graviditeten da hun ikke fikk mensen som planlagt, og tok en graviditetstest.

BLIR UVEL: Besøket hos jordmoren tok på for den kommende faren. Video: Viafree / Rød Løper Vis mer Vis mer Vis mer

- Da tenkte jeg at «nå er det kanskje på tide å ta en test, men den kan jo ikke være positiv, for vi skal jo ikke ha barn». Men så var den positiv, da, fortalte Gjelsvik til Se og Hør i januar.

Duoen bestemte seg for å beholde barnet, og gledet seg stort over familieforøkelsen. Alt gikk imidlertid ikke helt etter planen underveis i svangerskapet. I et intervju med VG i februar avslørte nemlig Gjelsvik at hun i utgangspunktet var gravid med tvillinger.

FORELDRE: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe har blitt foreldre for første gang. Her er de avbildet under Se og Hørs Kjendisgalla i 2016. Foto: NTB Scanpix
FORELDRE: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe har blitt foreldre for første gang. Her er de avbildet under Se og Hørs Kjendisgalla i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Allerede ni uker på vei fikk hun vite at hun ventet tvillinger, men at bare en av dem fortsatt var i live.

Bloggeren ventet eneggede tvillinger med én morkake i samme fosterpose. På ultralyd kunne legene kun se ben og vev, men ingen utviklede organer hos den avdøde tvillingen. Dette førte også til dramatikk om den andre babyen var i live.

- Hvis aktiviteten i navlestrengen inn til den døde tvillingen vedvarte, ville det bety 50 prosent sjanse for at den andre også døde. Hjertet hans ville ikke ha kapasitet til å pumpe næring til den døde, fortalte Gjelsvik til VG den gang.

Paret dro dermed inn til sykehuset ukentlig for å sjekke at alt sto bra til med den ufødte sønnen. Å miste begge de to tvillingene, var aldri noe alternativ.

- «Denne ungen skal vi ha! Dette barnet skal jeg bære frem!», sa hun til VG.

LES OGSÅ: Delte bilde av sjokkerende forvandling

DEBATTEN: I nyeste episode av serien «Kristin & Dennis: 1 + 1 = 3» får vi bli med bak kulissene før Kristin Gjelsvik møtte Sophie Elise til debatt om kroppspress. Video: Viafree Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer