Odd-Magnus Williamson og Tinashe Williamson

Ble foreldre for første gang

Tinashe og Odd-Magnus Williamson ønsket en datter velkommen.

FORELDRE: Odd-Magnus Williamson og Tinashe Williamson har fått sitt første barn sammen. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
FORELDRE: Odd-Magnus Williamson og Tinashe Williamson har fått sitt første barn sammen. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

(Se og Hør): Det norske paret bestående av modell Tinashe Williamson (33) og skuespiller Odd-Magnus Williamson (37) er blitt foreldre.

Det melder Tinashe selv på sin Instagram-konto, sammen med et morsomt bilde. Bildet viser at modellen «føder» på baren Angst i Oslo - der de også giftet seg.

«Ok da så så det ikke helt sånn ut, MEN i går kom vår nydelige datter til verden med planlagt keisersnitt. Vi er veldig forelsket», skriver den nybakte moren.

FOTO: Hanne Pernille Andersen.

- Koser oss

Paret har fått mye oppmerksomhet den siste tiden for sitt valg av planlagt keisersnitt. Det var slik Tinashes første datter, India, kom til verden.

Den lille jenta de nå har fått er parets første barn sammen.

- Vi koser oss masse og er veldig forelsket, skriver hun i en kommentar til Dagbladet.

Det var i oktober i fjor at paret annonserte at de ventet sitt første barn sammen. I et innlegg på Instagram, inspirert av selveste Beyoncé, kunne paret fortelle at de hadde laget seg en baby.

Bildet fikk tusenvis av likerklikk, og det var tydelig at metoden fungerte godt.

Vi har laget oss en baby!

Et innlegg delt av Odd-Magnus Williamson (@oddmagnusw)

At skuespilleren er svært forelsket i kona, er det liten tvil om. Under valentinsdagen i 2015 overrasket han nemlig mange da han laget et 18 meter høyt graffiti-bilde av kjæresten på en blokk i Oslo.

- Jeg er utrolig rørt og veldig glad. Jeg ble skikkelig overrasket. Nå kan han glemme bursdager i mange år framover! Nei da, sa Tinashe til Se og Hør om maleriet.

​Eventyrromanse

Paret så hverandre for første gang på baren Bjørungs i 2012. Én måned senere snakket de sammen på utestedet Turkish Delight, der han hjalp henne bort fra en plagsom fyr.

Lite visste duoen den gang om at de året etter skulle bli forlovet.

Odda gikk plystrende inn til vielsen, og etter bryllupet ga han en tommel opp med et stort smil om munnen.

FLOTT BRUD: Tinashe stilte i norsk design på bryllupsdagen sin. Foto: Espen Solli
FLOTT BRUD: Tinashe stilte i norsk design på bryllupsdagen sin. Foto: Espen Solli Vis mer

Etter at paret var smidd i hymens lenker gikk brudeparet og gjestene i prosesjon fra Angst til utestedet Stratos på Youngstorget. Der ble de tatt imot av et mannskor som sang for følget.

- På starten av 2000-tallet bodde jeg sammen med Odda. Han var støttekontakt, men måtte betale. Tina og Odd-Magnus er fantastiske. De er en buffé av kjærlighet, sa komiker Else Kåss Furuseth til Se og Hør.

Bruden stilte i en lekker buksedress fra den norske designeren TSH (Tina Steffenakk Hermansen). Dagen før den store dagen skrev Tinashe følgende på Instagram:

- Herregud! Nå er jeg og henter morgendagens outfit. I morgen heter jeg Williamson.

​Ble hetset

I januar sto Tinashe frem med at hun, i likhet med sin første fødsel, hadde planlagt å ta keisersnitt. Hun opplevde å få støtende kommentarer på bakgrunn av avgjørelsen. Det tok modellen et oppgjør med.

Til sine 25 000 følgere la hun et bilde med følgende budskap: «Det er ikke alltid en vaginal fødsel er det beste for mor og barn. Det blir planlagt keisersnitt også denne gangen».

Hun fikk enorm respons på bildet, noe som indikerer at mange har opplevd det samme som henne. Å møte forvirrede blikk, å få stygge kommentarer eller å høre fra andre mødre at man ikke har gjennomgått en ordentlig fødsel.

- Man får kommentarer om at det er den lette veien ut, at man ikke vil ødelegge der nede. Enkelte har sagt at jeg er «too posh to push». Altså, det er helt sykt. Sting får man jo uansett, fortalte hun til Dagbladet og fortsatte:

- De kommentarene der kan være slitsomme og støtende for folk. Keisersnitt er ingen lett utvei, og det er ofte ikke et valg man tar. Det er noe man må, sa hun.

Modellen var også på «God Morgen Norge» og fortalte om valget.

LES OGSÅ: - Jeg gråt da mamma sa hun var lesbisk