Nikki Reed og Ian Somerhalder:

Ble foreldre for første gang

«Twilight» og «The Vampire Diares»-skuespillerne Nikki Reed og Ian Somerhalder avslører navnet på sin nyfødte datter.

FIKK DATTER: Nikki Reed og Ian Somerhelder har fikk sitt første barn, en datter, i slutten av juli. Foto: NTB Scanpix
FIKK DATTER: Nikki Reed og Ian Somerhelder har fikk sitt første barn, en datter, i slutten av juli. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Skuespillerparet Nikki Reed (29) og Ian Somerhalder (38) fikk en datter i slutten av juli. Det skriver E! Online.

Datteren har de valgt å kalle Bodhi Soleil Reed Somerhalder.

Nyheten om Nikkis graviditet ble kjent i mai da hun delte et bilde av sin voksende mage på sin Instagram-profil.

GODE VENNINNER: Nikki sammen med sin «Twilight»-kollega Kristen Stewart. Foto: NTB Scanpix
GODE VENNINNER: Nikki sammen med sin «Twilight»-kollega Kristen Stewart. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg vet hvem du er, men bare fordi jeg kjenner deg. Hvordan er det mulig å elske noen så høyt allerede? Alt jeg vet er at det er den sterkeste følelsen jeg noen gang har følt, skrev hun under bildet og la til:

- Vi har delt denne kroppen i en god stund, og vi har allerede opplevd så mye. Vi klarer ikke vente til vi får møte deg. All kjærlighet, foreldrene dine.

- Veldig spesiell del av livene våre

«The Vampire Diares»-skuespilleren og vordende far delte også nyheten på sin Instagram-profil og skrev:

- Til våre venner, familie og resten av verden. I løpet av mine 38 år på denne jorden, har jeg aldri opplevd noe mer ekte og fantastisk enn dette. Jeg kan ikke komme på noe mer spennende enn dette nye kapittelet og vi ville at dere skulle høre om dette fra oss først, skrev han.

- Dette har vært en veldig spesiell del av livene våre og vi ville holde det mellom oss tre så lenge som mulig, så vi kunne tilbringe tiden med hverandre og vår lille som vokser så fort. For det er det de gjør, de vokser så fort. Tusen takk deres gode energi.

Vil holde seg unna sosiale medier

«Twilight»-skuespilleren fortalte i et intervju med Fit Pregnancy and Baby at hun ville holde seg unna sosiale medier i en måned etter fødselen for å kunne fokusere på den nyfødte.

- Bare oss tre, ingen besøkende og vi skrur av telefonene slik at ingen forventer at vi kommuniserer med noen, fortalte hun i intervjuet og kalte avgjørelsen en «måned av stillhet.»

A post shared by Nikki Reed (@iamnikkireed) on

- Ellers ville det hvert femte minutt være sånn, «Hvordan føler du deg? Kan vi få et bilde?»

Glade i dyr

Nikki og Ian, som for øvrig begge har spilt vampyrer i forskjellige filmer, forlovet seg i april 2015 og giftet seg en knapp måned etter.

E! Online skriver at de ble kjent på grunn av deres felles interesse i dyreaktivisme, og at de kort tid inn i forholdet kjøpte en hest som de kalte for «Eagle».

Bryllupet sto bare ni måneder etter det ble kjent at paret var i et forhold.

LES OGSÅ: «The Hills»-stjernen er blitt mamma

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer