Ble foreldre for første gang

Shakira og kjæresten stråler av babylykke.

FORELSKET: Mandag sist uke viste paret seg offentlig for å støtte popstjernens far William Mebarak da han lanserte sin nye bok «Al Viento Y Al Azar». Nå har de blitt foreldre. Foto: FameFlynet
FORELSKET: Mandag sist uke viste paret seg offentlig for å støtte popstjernens far William Mebarak da han lanserte sin nye bok «Al Viento Y Al Azar». Nå har de blitt foreldre. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I september avslørte «Hips Don’t Lie»-stjernen Shakira (35) at hun og kjæresten Gerard Piqué (25) skulle bli foreldre for første gang. Tirsdag kom en liten gutt til verden.

- Vi er lykkelig som kan annonsere at Milan Piqué Mebarak, sønn av Shakira Mebarak og Gerard Piqué ble født 22. januar klokka 21.36 i Barcelona i Spania, står det på popstjernens hjemmeside.

Den colombianske skjønnheten bekreftet forholdet til Gerard i mars 2011, to måneder etter at det ble slutt med forloveden Antonio de la Rua. Piqué er fotballstjerne og spiller på Barcelona i Spania, og sønnen Milan har allerede blitt supporter.

- Navnet Milan betyr kjære, kjærlig og nådig på slavisk, ivrig og arbeidsom på gammelt italiensk og forening i sankrit. Lille Milan ble medlem av FC Barcelona da han ble født, akkurat som faren sin.

Sykehuset Shakira ligger på sier at både mor og barn er i strålende form, ifølge People.com.LES OGSÅ: Viste fram babymagen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer