Jenny Skavlan og Thomas Gullestad:

Ble foreldre for andre gang

Familieforøkelse for Jenny Skavlan og Thomas Gullestad.

BABYLYKKE: Jenny Skavlan og Thomas Gullestad er blitt foreldre for andre gang. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
BABYLYKKE: Jenny Skavlan og Thomas Gullestad er blitt foreldre for andre gang. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjendisparet Jenny Skavlan (32) og Thomas «Fingern» Gullestad (38) har blitt foreldre for andre gang.

Det bekrefter paret på sine respektive Instagram-profiler, tirsdag ettermiddag.

«Søndag 12.mai kom lille Eva til verden. Vi bobler over av lykke hele gjengen. ❤️❤️Takk for kampen til jordmødrene på Ullevål som gjør verdens råeste og viktigste trenerjobb. Dere fortjener høyere lønn enn Solskjær. 👊🏻 Jeg forsvinner inn i babybobla nå jeg. Hade! 🐮👋🏻», skriver Skavlan.

Fra før har Skavlan og Gullestad datteren Åse (3) - som kom til verden 28. april 2016.

- Gleder oss

Det var i november i fjor at paret kunngjorde den gledelige nyheten om en ventende familieforøkelse. Det skjedde i form av at Skavlan delte et bilde på Instagram der hun viste fram sin voksende mage.

«Sist jeg var gravid gikk Fingern ned 16kg som Baalsrud. Han jobber knallhardt denne gangen også for å stjele den kroppslige oppmerksomheten. Baby forventes til våren og vi gleder oss veldig, hele gjengen», skrev 32-åringen, etterfulgt av et hjerte.

Overfor Se og Hør delte Gullestad at også han gledet seg stort over det kommende barnet.

- Planen har alltid vært å bli en stor gjeng. Nå er vi på god vei.

UVELKOMMEN: Kjendisene avslører hvem de IKKE ville hatt rundt middagsbordet. Vis mer

Det er imidlertid ikke bare det profilerte paret som har ventet i spenning. Også lille Åse har sett fram til å få et søsken.

- Hun har skjønt at hun skal bli storesøster. Rett etter at vi fortalte det, ville hun gjerne se på «Ra Ra, den bråkete løven» på tv, så ja. Hun var passe interessert, sa Gullestad til Se og Hør i desember, og fortsatte:

- Nei da, jeg tror hun gleder seg veldig. Men det å forstå mage og sånt er litt vanskelig akkurat nå, tror jeg.

I motsetning til Skavlans første svangerskap, har paret denne gang valgt å holde kjønnet på babyen for seg selv. Også navnet har vært en godt bevart hemmelighet fram til nyheten ble offentliggjort tirsdag ettermiddag. Etter at deres førstefødte kom til verden, kunne de to for øvrig avsløre at Åse er oppkalt etter Gullestads mormor.

Vis mer

- Føles ikke riktig

Etter alt å dømme vil paret heller ikke eksponere sitt andre barn på sosiale medier. I motsetning til mange, har Gullestad og Skavlan som kjent valgt å være svært private når det gjelder datteren sin. Allerede før første fødsel tok paret et bevisst valg om at de ikke kom til å dele bilder av barnet i sosiale medier.

- Jeg er veldig glad for at vi tok det valget. Jeg vil ikke at det skal gå utover andre at jeg tuller på sosiale medier. Jeg kan ikke ta for gitt at Åse har det behovet. Jeg dømmer ingen, vi er alle satt sammen forskjellig. Det handler jo bare om hvordan du har det inni deg når du deler noe så skjørt og lite. Og inni MEG føles det ikke riktig å eksponere barnet mitt. Det føles derimot fint å bevare deler av livet helt privat. At det bare er vårt, forklarte 32-åringen til KK i 2017.

En sjelden gang har dattera derimot vært avbildet på eksempelvis Instagram, men da uten at ansiktet synes.

Uventet første date

Skavlan og Gullestad har vært sammen siden 2008, og i april 2014 giftet de to seg. I 2016, like før dattera Åse ble født, delte Skavlan en åpenhjertig og lang tekst på sin blogg om hvordan hun møtte ektemannen.

Hun hadde aldri hørt om «Fingern», men fikk fra studievenner i København vite at han var med i bandet Klovner i kamp. Etter mye om og men, takket hun omsider ja til være med på en date da de begge befant seg i Oslo en helg.

Stevnemøtet viste seg å bli alt annet enn Skavlan hadde sett for seg. Gullestad tok henne nemlig med på lunsj sammen med de andre i bandet.

I 2017 kjøpte paret seg også et hus i det ettertraktede boligområdet Berg i Oslo, som de bestemte seg for å totalrenovere.

Boligen hadde en prisantydning på 15,5 millioner kroner, og ble til slutt solgt for 16,5 millioner. Gullestad har senere forklart at han ikke fikk ta del i huskjøpet, fordi han var på fjellet uten dekning. Skavlan måtte derfor ta ansvar for budrunden alene.

LES OGSÅ: Avslører datterens uvanlige første ord

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer