Lavrans Solli og Anja Johansen:

Ble foreldre for andre gang

Fikk en liten jente.

TOBARNSFORELDRE: Anja Johansen og Lavrans Solli er blitt foreldre for andre gang. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
TOBARNSFORELDRE: Anja Johansen og Lavrans Solli er blitt foreldre for andre gang. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Blogger Anja Johansen (31) og tidligere svømmer Lavrans Solli (26) er blitt foreldre for andre gang - til en liten jente.

Det bekrefter de stolte foreldrene til VG.

- Ja, vi fikk ei lita jenta i går, sier Lavrans Solli til avisen, og kan samtidig fortelle at alt står bra til med både mor og barn.

Navnet på den lille har de foreløpig valgt å holde hemmelig.

- Alt er bra med hun lille, og jeg begynner å komme meg. Fikk påvist en ganske hissig nyrebekkenbetennelse som har slått meg helt ut, men er på bedringens vei nå. Blir nok noen dager til på sykehuset, sier Anja til Se og Hør.

Fra før har paret datteren Frøya (4), som ble født to og en halv måned før termin, i april 2014.

- Alltid ønsket flere barn

Det var i mai at paret kunne fortelle at de skulle bli foreldre for andre gang.

- Det er veldig hyggelig. Jeg har alltid hatt et ønske om flere barn, men jeg har ventet på at Anja skulle bli «klar». Det kom nok litt fortere enn vi hadde forventet, men vi er kjempeglade begge to, sa Lavrans Solli til Se og Hør den gang.

VAKKERT PAR: Lavrans og Anja har vært et par siden 2013. Her fotografert på Se og Hørs Kjendisgalla i 2015. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
VAKKERT PAR: Lavrans og Anja har vært et par siden 2013. Her fotografert på Se og Hørs Kjendisgalla i 2015. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Også Anja Johansen kunne fortelle at alle, og ikke minst den kommende storesøsteren, gledet seg stort over babyen i magen.

- Det er veldig stas for alle sammen. Frøya gleder seg til å bli storesøster, og spør gjerne om hun kan «få kjenne babyen sparke i magen min». Svangerskapet nå har ikke vært helt planlagt, men det er kjempehyggelig, og absolutt ønsket, sa den vordende mammaen i mai.

Lavrans Solli intervjues om modellkarrieren og om kjæresten som er gravid og fremtiden som pappa. Vis mer

Hintet om navnet

I starten av november valgte Johansen å røpe kjønnet på den lille i magen. Det gjorde hun ved å legge ut et bilde av tre rosa gensere på bloggen sin og på Instagram.

Samtidig hintet hun om babyens navn ved å skrive «Lille M».

Se dette innlegget på Instagram

💗

Et innlegg delt av ANJA HERMANRUD JOHANSEN (@anjahjohansen)

31-åringen har tidligere vært tydelig på at hun antakelig ikke ønsket seg flere barn etter første svangerskap. Paret har nemlig vært svært åpne om at tiden som nybakte foreldre var tøff, ettersom eldstedatteren ble født over to måneder før termin.

«Dette er veldig tungt og skremmende å dele, men for meg hjelper det å dele. Når det kommer til valget om å bli mor (vi sier mor og far) så var det fryktelig lett. Selvfølgelig ville jeg bli mor! Drømmen om fire-fem barn. Gutter og jenter. En skikkelig familie-gjeng (...) Det er rart hvordan tiden forandrer meninger, følelser og drømmer. For drømmen, eller tanken min rundt det å bli mor igjen nå er så ekstremt langt borte. Den finnes ikke», skrev Johansen i et innlegg i januar 2016.

Overfor Se og Hør utdypet Anja disse tankene i vår. Da erkjente hun at hun har slitt mye med bekymringene og usikkerheten fra sitt første svangerskap.

- Det ble mye følelser sist gang. Mange sykehusopphold. Jeg var mye redd, og slet meg ut psykisk. Både svangerskapet og perioden etter fødselen var tøff, fortalte hun åpenhjertig.

Utsatte bryllupet

Anja og Lavrans har vært et par siden 2013. Året etter ble de altså foreldre for første gang, da lille Frøya kom til verden.

Julaften for to år siden forlovet de seg, men til tross for at de to lenge skal ha hatt et ønske om å gifte seg, har bryllupsplanene blitt utsatt.

Se dette innlegget på Instagram

💍 #ja

Et innlegg delt av ANJA HERMANRUD JOHANSEN (@anjahjohansen)

- Vi hadde egentlig tenkt til å gifte oss til neste år, men så har jeg fått meg jobb innen finans og skjønt at det har vi ikke råd til, forklarte Solli til Se og hør i fjor høst.

- Vi har egentlig håp om å kjøpe oss bolig til neste år også, så da ser vi at vi ikke har råd til begge deler. Det er bedre å gifte seg og ha et sted å bo, enn å gifte seg og ikke ha et sted å bo, forklarte han.

LES OGSÅ: Sandra Lyng: Tok et hardt valg da hun fant ut om graviditeten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer