Bode og Morgan Miller:

Ble foreldre fire måneder etter den tragiske ulykken

Lykken smiler igjen for alpinist-paret.

FORELDRE: Ekteparet Bode og Morgan Miller kunne glede seg over å bli foreldre sammen for tredje gang. Foto: NTB Scanpix
FORELDRE: Ekteparet Bode og Morgan Miller kunne glede seg over å bli foreldre sammen for tredje gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer

For knappe fire måneder siden opplevde alpinstjernen Bode Miller (40) og kona Morgan Beck Miller (31) det utenkelige, da deres 19 måneder gamle datter Emmy døde i en drukningsulykke.

Nå har imidlertid de to fått et lysglimt i sorgen. Fredag 5. oktober kunne de nemlig ønske et nytt familiemedlem velkommen til verden - en liten sønn.

Det bekrefter det lykkelige paret overfor People.

Fra før av har duoen sønnen Nash Skan (3) sammen. Bode Miller har to barn fra et tidligere forhold, sønnen Samuel (5) og datteren Neesyn (10).

Vanskelig tid

Det var på Instagram i april de nybakte foreldrene kunne avsløre av de ventet deres tredje barn sammen.

Happy Easter 🐣🐰From our growing Miller Family

Et innlegg delt av Bode Miller (@millerbode)

To måneder senere skulle lykken brått snu, da beskjeden om at deres 19 måneder gammel datter hadde omkommet.

Emmy falt i et svømmebasseng under et besøk hos naboene, og livet sto ikke til å redde. Det var foreldrene selv som kom med dødsbudskapet på sosiale medier.

Det lokale politiet bekreftet raskt datterens dødsfall, mens den lokale brann- og redningsetaten, Orange County Fire Authority (OCFA), ifølge ABC News hadde gitt ytterligere opplysninger rundt ulykken.

Til ABC News har redningsetaten forklart at de ble oppringt etter at datteren var funnet livløs i svømmebassenget. Hun skal ha forsvunnet fra foreldrene, som startet øyeblikkelig livredning da de fant datteren i vannet.

Da ambulansepersonell kom til stedet skal barnet ha blitt fraktet til det lokale sykehuset, men legene klarte ikke å redde livet til den lille jenta.

Den tragiske hendelsen har fått stor oppmerksomhet i internasjonale medier. Kort tid etter dødsfallet delte Miller flere bilder av datteren på sin Instagram-profil, der han blant annet takket for støtten i en vanskelig tid.

Kostbare sykehusregninger

- Takk for all kjærlighet og støtte, og til våre jordmødre Lindsey Meehleis og Courtney Kellis, som har hjulpet oss med å finne trøst i en umulig tid, skrev idrettsprofilen i Instagram-innlegget.

Miller ba samtidig om en hjelpende hånd, og henviste til en kronerullingssideder man kan donere et pengebeløp til familien.

DRUKNET: Den olympiske skiløperen Bode Miller og kona hans Morgan, mistet jentebarnet sitt Emmy i en drukningsulykke i juni i år. I et eksklusivt intervju med TODAYs Savannah Guthrie, åpner paret opp om ulykken. Video: AP via NTB Scanpix Vis mer

«Ettersom familien går gjennom en uendelig sorg som ingen foreldre fortjener å oppleve, ber jeg om hjelp til å dekke kostbare sykehusregninger og utgiftene tilknyttet den kommende bisettelsen. Alt hjelper», sto det på nettsiden.

Bode og Morgan Miller giftet seg i 2012 og fikk sitt eldste barn, sønnen Nash, i 2015.

LES OGSÅ: - Vennene hennes trodde det var kødd