Elin Bergius og Christian Fredrik Trælnes:

Ble foreldre: - En måned for tidlig

Realityparet har blitt trebarnsforeldre.

BABYLYKKE: Realityparet Elin Bergius og Christian Fredrik Trælnes har fått sitt tredje barn. Foto: Privat
BABYLYKKE: Realityparet Elin Bergius og Christian Fredrik Trælnes har fått sitt tredje barn. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det oppsto søt musikk mellom Elin Bergius (27) og Christian Fredrik Trælnes da de møttes under innspillingen av «Paradise Hotel» i 2015. Siden den gang har det gått slag i slag for realityparet som i etterkant har flyttet sammen, forlovet seg og fått de to døtrene Juni og Belle.

I fjor ble det kjent at familien på fire ventet enda et barn, og nå er babyen kommet til verden. Det avslører Bergius på sin Instagram-profil.

«Verdens fineste pappa rakk akkurat å komme til sykehuset før lillebror kom. Alt gikk veldig fort og gutten vår kom til verden i går 23. februar klokka 21.22 med keisersnitt», skriver Bergius innledningsvis til et bilde av seg selv fra sykesenga hvor Trælnes gir henne et kyss på kinnet.

«Jeg vil bare si WOW til alle mødre som har gått gjennom keisersnitt, dere er fantastiske. Hadde jeg kunne valgt, ville jeg valgt vaginal fødsel alle dager i uka. Men nå er det gjort og han er endelig her. Vi nyter hvert sekund sammen med ham og han er så fin», fortsetter hun.

Fødselen kom bare noen dager etter at Bergius delte et innlegg om at hun var innlagt på sykehus grunnet for tidlig vannavgang. Dette innebærer at fostervannet går uten at det er andre tegn til at fødselen har startet.

I flere innlegg på Instagram-story meddelte Bergius at hun var nødt til å gå på antibiotika i tre dager, og at hvis fødselen ikke startet før dette, skulle hun bli satt i gang.

LIVREDDE: Elin Bergius og Christian Fredrik Trælnes venter sitt tredje barn sammen, men gikk nylig gjennom en veldig dramatisk hendelse. Vis mer

Gikk veldig fort

Når Se og Hør slår på tråden til Trælnes forklarer han at det var under den andre dagen Bergius lå på sykehus at legene besluttet at det skulle bli keisersnitt. Fra legene fant ut at navlestrengen lå feil forklarer Trælnes at det tok maks en og en halv time før babyen var ute.

- Alt gikk veldig fort, og de oppdaget at navlestrengen ikke lå der den skulle ligge, og at hjerterytmen sank. De fant derfor ut at Elin måtte ta keisersnitt, og jeg måtte komme meg til sykehuset i all hast, sier han.

Trælnes innrømmer at det var flaks at han klarte å komme seg inn til sykehuset såpass raskt. Heldigvis var alt under kontroll på sykehuset.

At det skulle bli keisersnitt var ikke paret forberedt på.

- Det ble litt spesielt for henne. Det var ikke det som var tanken. Vi hadde et par dager før gått på et kurs om pusting og beherskelse for å ha så lite smerter som mulig under fødsel, forklarer han.

NUMMER TRE: Etter at Elin Bergius og Christian Fredrik Trælnes fant kjærligheten på «Paradise Hotel», har de fått to jenter sammen. Nå kan paret avsløre at de venter nummer tre, men at ikke alt har gått på skinner. Video: Rød Løper Vis mer

- Hvordan var det å se sønnen din for første gang?

- Det var veldig stas. Fram til nå og i forhold til tester og alt er han frisk og fin. Han er jo liten siden han egentlig hadde termin om en måned, 29. mars. Så han er prematur og må være lenger på sykehuset. Men det er absolutt en fantastisk følelse, svarer han.

På spørsmål om hvordan det står til med Bergius, svarer Trælnes:

- Etter forholdene går det fint. Hun er litt redusert og har vært en del kvalm og hatt smerter, men det er normalt. Hun har fått smertestillende og får mye hjelp med babyen.

ENDRING: Elin Bergius og Christian Fredrik Trælnes fant hverandre på «Paradise Hotel» i 2015. Video: Rød Løper Vis mer

Utslitt

Den nybakte moren forklarer overfor Se og Hør at hun er helt utslitt.

- Jeg hadde heller gått gjennom ti vaginale fødsler enn et keisersnitt igjen. Jeg heier på alle mødre som har gjort dette. Med de to andre har jeg vært på beina med en gang de ble født. Jeg var jo selvsagt sliten og hadde vondt da også, men dette er en annen følelse, sier hun.

Bergius forklarer videre at hun føler seg hjelpeløs og ubrukelig.

- Jeg har ikke kommet meg på beina enda, men jeg samler krefter og tenker at jeg snart er oppe og går igjen, sier hun, og legger til:

BABYLYKKE: Noen av parene i Discovery+-serien «Singletown» besto testen med glans, mens for andre tok livet en ny vending etter realityserien. Video: Rød Løper/Discovery+. Vis mer

- I dag har vi fått besøk av Christian, men han har jo bare lov til å være her på besøk, noe som føles helt greit fordi han gjør mer nytte av seg hjemme med jentene enn her. Selv om jeg savner han enormt mye og han er min trygghet, vet jeg at Juni og Belle trenger han mer.

LES OGSÅ: Den mystiske forloveden er avslørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer