Halsey:

Ble foreldre - avslører babynavet

Artisten har endelig blitt mamma.

BLE MAMMA: Den amerikanske artisten Halsey avslører i et nytt innlegg på Instagram at hun har blitt mamma. Foto: Lisa O'connor / AFP / NTB
BLE MAMMA: Den amerikanske artisten Halsey avslører i et nytt innlegg på Instagram at hun har blitt mamma. Foto: Lisa O'connor / AFP / NTB Vis mer
Publisert

I januar kom den hyggelige nyheten om at den amerikanske sangstjernen Halsey (26) ventet sitt første barn. Det avslørte hun selv i et innlegg på Instagram, sammen med en rekke bilder av gravidmagen fra en fotoseanse.

«Overraskelse» skrev 26-åringen som tekst til bildet.

Kjæresten Alev Aydin delte også innlegget videre på sin Instagram Story, sammen med to røde hjerter.

Nå er ventetiden endelig over for paret. I et rykende ferskt innlegg avslører nemlig sangeren at hun har blitt mor for første gang.

«Eurofisk fødsel»

I innlegget skriver 26-åringen at barnet kom til verden onsdag i forrige uke.

«Takknemlighet. For den mest 'sjeldne' og euforiske fødselen. Drevet av kjærlighet», skriver artisten i innlegget, til to bilder av den ferske familien på tre.

Paret avslører samtidig at det lille barnet har fått navnet Ender Ridley Aydin.

I et intervju med The Guardian i februar 2020, fortalte sangfuglen at hun så svært fram til å en dag bli mor, og at det er et mirakel å få barn. Halsey - som egentlig heter Ashley Nicolette Frangipane - delte også åpent i intervjuet at hun tidligere har gått gjennom en spontanabort.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer