Halsey:

Ble foreldre - avslører babynavet

Artisten har endelig blitt mamma.

BLE MAMMA: Den amerikanske artisten Halsey avslører i et nytt innlegg på Instagram at hun har blitt mamma. Foto: Lisa O'connor / AFP / NTB
BLE MAMMA: Den amerikanske artisten Halsey avslører i et nytt innlegg på Instagram at hun har blitt mamma. Foto: Lisa O'connor / AFP / NTB Vis mer
Publisert

I januar kom den hyggelige nyheten om at den amerikanske sangstjernen Halsey (26) ventet sitt første barn. Det avslørte hun selv i et innlegg på Instagram, sammen med en rekke bilder av gravidmagen fra en fotoseanse.

«Overraskelse» skrev 26-åringen som tekst til bildet.

Kjæresten Alev Aydin delte også innlegget videre på sin Instagram Story, sammen med to røde hjerter.

Nå er ventetiden endelig over for paret. I et rykende ferskt innlegg avslører nemlig sangeren at hun har blitt mor for første gang.

MAMMAKROPPEN: I Khloé Kardashians program «Revenge Body», forteller hun om tiden etter fødsel. Video: Hayu via TV2 Sumo Vis mer

«Eurofisk fødsel»

I innlegget skriver 26-åringen at barnet kom til verden onsdag i forrige uke.

«Takknemlighet. For den mest 'sjeldne' og euforiske fødselen. Drevet av kjærlighet», skriver artisten i innlegget, til to bilder av den ferske familien på tre.

Paret avslører samtidig at det lille barnet har fått navnet Ender Ridley Aydin.

I et intervju med The Guardian i februar 2020, fortalte sangfuglen at hun så svært fram til å en dag bli mor, og at det er et mirakel å få barn. Halsey - som egentlig heter Ashley Nicolette Frangipane - delte også åpent i intervjuet at hun tidligere har gått gjennom en spontanabort.

- Her er jeg og opplever dette livet som er utenfor min kontroll, og jeg klarer ikke å gjøre den ene tingen jeg biologisk sett er plassert her på jorden for å gjøre, sa hun.

ENDELIG HER: Elin og CF møtte hverandre på «Paradise Hotel», og nå har de blitt foreldre for tredje gang. Video: Rød Løper Vis mer

Utfordringer

I et intervju med People har 26-åringen også tidligere innrømmet at låten «More» handler om hennes problemer med å få barn.

- Jeg har vært veldig åpen om utfordringene med min reproduktive helse, om at jeg har ønsket å fryse ned egg, at jeg har endometriose og sånne ting. I lang tid trodde jeg at det å lage en familie var noe jeg ikke var i stand til å gjøre, har hun tidligere fortalt, ifølge People.

De siste årene har Halsey gjort det stort som artist. Hun har toppet lister verden over, hatt utsolgte turneer og blitt en yndling hos internasjonal sladderpresse.

Her i Norge har låter som «Closer», «Him & I» og «Without me» toppet hitlistene.

Halsey har tidligere også vært sammen med en nordmann. Fra 2014 til 2015 var hun kjæreste og samboer med Peder Losnegård (28), bedre kjent under artistnavnet Lido. Det skulle derimot ikke vare, og hun har siden den gang også vært sammen med artisten G-Eazy (31). Nå er hun som nevnt i et forhold med Alev Aydin.

LES OGSÅ: Hevder hun ble skutt av politiet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer