Ble født med et hull i hjertet

- Det var nok mest dramatisk for mamma, forteller X Factor-deltageren.

RØK UT: Det var i slutten av oktober at jentene i Irresistible måtte si takk for seg i TV 2-programmet X Factor. Foto: Stella Pictures
RØK UT: Det var i slutten av oktober at jentene i Irresistible måtte si takk for seg i TV 2-programmet X Factor. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: I slutten av oktober ble det kjent at jentegruppa Irresistible er ute av årets X Factor. Dermed er aldri så lite eventyr over for denne gang for de fire blide jentene. Men å ryke ut av X Factor er ikke det eneste problemet en av dem, Ingri Rønning (20), har opplevd i livet.

Til Seher.no avslører hun nemlig at hun ble født med et hull i hjertet.

- Legene kom vel ganske tidlig frem til at det ikke var livstruende for meg, men ja, jeg ble født med et hull mellom forkamrene i hjertet. Jeg tror det var mest dramatisk for mamma, selv om hun veldig tidlig ble beroliget med at det ikke var så farlig, forteller den blide jenta til Seher.no.

Ifølge Ingri fortalte legene at sannsynligheten for at hullet ville gro av seg selv var cirka femti prosent. Hvis det ikke grodde, ville de heller ikke gjøre noe med det.

- Grunnen til det var at jeg kunne leve et normalt liv med det, men da måtte vi være oppmerksom på enkelte områder, som for eksempel at jeg måtte gå på penicillin før jeg gikk til tannlege og slike ting, sier hun.
 
I noen år gikk Rønning og familien til regelmessige undersøkelser på sykehuset. Der fikk foreldrene hennes høre hvordan datterens hjerte fungerte i forhold til deres.
 
- Men etter bare et par år grodde hullet av seg selv. Så det har vel egentlig aldri vært spesielt mye dramatikk rundt det.
 
Fortsatt holder 20-åringen sammen med de andre jentene i Irresistible, Hanne Rindal Ree, Saima-Irén Mian og Lise Victoria Hagen. Og komplikasjonene i forbindelse med hullet hun ble født med i hjertet, har aldri lagt noen hindringer i veien for henne - verken musikalsk sett eller på andre områder i livet.

- Nei, det har aldri preget livet mitt på noe vis, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Brast i gråt under Seher-intervju