Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid:

Ble firebarnsfar

Karpe delte kryptisk babynyhet i sosiale medier.

FAR TIL FIRE: Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid har fått sitt fjerde barn. Her med Karpe-makker Chirag Rashmikant Patel. Foto: Gitte Johannessen / NTB
FAR TIL FIRE: Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid har fått sitt fjerde barn. Her med Karpe-makker Chirag Rashmikant Patel. Foto: Gitte Johannessen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Karpes Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid (35) har blitt far til en datter. Sammen med kona Oda Felicia Bardal Sigstad har han nå fire barn.

Babynyheten ble delt på kryptisk vis i sosiale medier.

- Paradiset ligger under din mammas føtter, habibti. Velkommen til en annerledes verden, skrev Karpe på sin offisielle Instagram-konto søndag.

Se dette innlegget på Instagram

❤️

Et innlegg delt av karpe (@karpe_offisiell)

Karpes manager, Silje Larsen Borgan, bekrefter babynyheten overfor Se og Hør.

- Kan bekrefte at Oda og Magdi har fått en datter, og det står bra til med hele familien på seks, skriver hun i en tekstmelding.

Abdelmaguid deler vanligvis lite fra privatlivet sitt til offentligheten, men under P3 Gull i fjor fortalte han at mange lurte på hvordan han balanserte småbarnslivet med musikkarrieren.

- Å ha en jobb fra åtte til fire i Oslo sentrum, hvordan klarer man å balansere det med barn? Det ser helt kaos ut. Foreløpig har jeg det lettere, de har ikke begynt på skolen ennå, sa han til Se og Hør den gangen.

I 2014 ble Abdelmaguid og kona foreldre til tvillinggutter, som de siden har vist fram i musikkvideoen til låten «Gunerius». I den forbindelse åpnet Abdelmaguid seg om pappalivet overfor Dagbladet.

- I forkant av at man blir tvillingforeldre får man vite at det blir heavy. Det er det selvfølgelig til tider, men jeg synes ikke det er nok fokus på at det er dødsfett, sa han i 2016.

Samme år fikk paret en tredje sønn. Nå kan altså de tre guttene glede seg over å være storebrødre for den nyfødte jenta.

FLAUSE: Anniken Jørgensen sendte en direktemelding til Karpes Chirag Patel. Her forteller hun om hvordan det gikk. Video: Thea Hope. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Makkeren Chirag Patel sa derimot under P3 Gull at han kanskje kunne tenkte seg å bli far «når det passer seg».

- Sånn som Magdi sier, han dedikerer mye tid til jobb og kids, og akkurat nå gjør jeg hva jeg vil. Da kan jeg gå på kino, kafé med vennene mine. Man kaster bort mye tid når man ikke har ansvar for så mye mer enn seg selv i livet. Så det er vel en grunn til at verden er innrettet med barn og sånn, da skjønner man at man ikke er så viktig. Alt dette har jeg lest på internett, kunne han fortelle Se og Hør.

I 2021 har Karpe planer om å fylle Oslo Spektrum hele ti ganger, etter at de gjorde bragden tre ganger i 2017.

De utsolgte opptredenene fikk Dagbladets anmelder til å trille en sekser på terningen. Konsertfilmen «Adjø Montebello» solgte mer enn 50 000 kinobilletter i løpet av kort tid.

LES OGSÅ: Selger leiligheten etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer