Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid:

Ble firebarnsfar

Karpe delte kryptisk babynyhet i sosiale medier.

FAR TIL FIRE: Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid har fått sitt fjerde barn. Her med Karpe-makker Chirag Rashmikant Patel. Foto: Gitte Johannessen / NTB
FAR TIL FIRE: Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid har fått sitt fjerde barn. Her med Karpe-makker Chirag Rashmikant Patel. Foto: Gitte Johannessen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Karpes Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid (35) har blitt far til en datter. Sammen med kona Oda Felicia Bardal Sigstad har han nå fire barn.

Babynyheten ble delt på kryptisk vis i sosiale medier.

- Paradiset ligger under din mammas føtter, habibti. Velkommen til en annerledes verden, skrev Karpe på sin offisielle Instagram-konto søndag.

Karpes manager, Silje Larsen Borgan, bekrefter babynyheten overfor Se og Hør.

- Kan bekrefte at Oda og Magdi har fått en datter, og det står bra til med hele familien på seks, skriver hun i en tekstmelding.

Abdelmaguid deler vanligvis lite fra privatlivet sitt til offentligheten, men under P3 Gull i fjor fortalte han at mange lurte på hvordan han balanserte småbarnslivet med musikkarrieren.

- Å ha en jobb fra åtte til fire i Oslo sentrum, hvordan klarer man å balansere det med barn? Det ser helt kaos ut. Foreløpig har jeg det lettere, de har ikke begynt på skolen ennå, sa han til Se og Hør den gangen.

I 2014 ble Abdelmaguid og kona foreldre til tvillinggutter, som de siden har vist fram i musikkvideoen til låten «Gunerius». I den forbindelse åpnet Abdelmaguid seg om pappalivet overfor Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer