Ble filmet mens hun slo Petter Pilgaard

- Dette er ikke noe jeg er stolt av, sier kjæresten.

KRANGLET PÅ TV: Mari Haugersveen endte med å slå til kjæresten Petter Pilgaard under en fest i Bergen i mai. Nå blir scenen vist i deres nye realityserie «Petter elsker Mari». Foto: Anders Myhren/Seher.no
KRANGLET PÅ TV: Mari Haugersveen endte med å slå til kjæresten Petter Pilgaard under en fest i Bergen i mai. Nå blir scenen vist i deres nye realityserie «Petter elsker Mari». Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
SEHER.NO:  Den tidligere «Paradise Hotel»-vinneren Petter Pilgaard har vært sammen med stylisten Mari Haugersveen (27) siden de to møttes under innspillingen av realityserien i Mexico i 2009.

Men da de to var på byen i Bergen i mai, var det ikke kjærlighet som kvelden ble husket best for.

Samtidig som de to ble filmet i forbindelse med sin egen realityserie «Petter elsker  Mari», begynte paret å krangle. Deretter slo Mari til kjæresten med den ene hånda foran kameraene.

Bakgrunnen for slaget skal ifølge Dagbladet ha vært sleivete antydninger fra Petter Pilgaard om andre damer.

- -Alle tror av en eller annen grunn at Petter er utro mot meg, og så hinter han om at han skal sjekke damer foran kamera. Da ble jeg forbanna.

- Det er ikke noe jeg er stolt av, sier Haugersveen til avisa.

I etterkant av episoden har skal Mari ha tryglet TV 2 om ikke å vise slaget, uten å ha bli bønnhørt. Episoden vil bli vist på den nye kanalen TV 2 Bliss, som har sendestart søndag.

Petter sier til Dagbladet slaget ikke opplevdes så ille som det ser ut.

- Jeg er glad jeg var bedøvet i ansiktet på grunn av alkoholen. Hvis det hadde vært motsatt, og jeg som hadde fiket til Mari, hadde jeg sikkert blitt bura inne, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Kunne hatt sex med en ny dame hver dag om jeg ville