Alex Rodriguez og Kylie Jenner:

Ble fersket i løgn om Kylie Jenner

Uttalte seg om samtalen med sminkemogulen under Met-gallaen.

MET-GALLAEN: Travis Scott og Kylie Jenner, samt Alex Rodriguez og Jennifer Lopez den røde løperen under Met-gallaen i mai. Foto: NTB Scanpix
MET-GALLAEN: Travis Scott og Kylie Jenner, samt Alex Rodriguez og Jennifer Lopez den røde løperen under Met-gallaen i mai. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I begynnelsen av mai var det duket for den årlige Met-gallaen, der eliten innen musikk, film og mote samles i New York.

Gallaen arrangeres av Vogue-sjefen Anna Wintour (69) og en rekke andre celebre gjester på vegne av kostymeinstituttet til Metropolitan Museum of Art.

Det er utvilsomt årets motebegivenhet i byen, og flere av verdens største stjerner flyr inn for å vise seg frem på den røde løperen. Blitzen går varmt når fotografene skal fange kjendisenes spektakulære og overdådige antrekk, og noen av dem som skapte overskrifter i år var blant anndre Lady Gaga (33) og Jared Leto (47).

MET-GALLA: I natt var det duket for MET-galla i New York. Den årlige innsamlingsaksjonen er mest kjent for de spektakulære kjolene kjendisene stiller opp i. Vis mer

Stjerneparet Jennifer Lopez (49) og Alex «A-Rod» Rodriguez (43) fikk også mye oppmerksomhet. De gikk nemlig sin aller første røde løper sammen etter at de avslørte forlovelsen i mars.

Etter at kjendisene har posert for fotografene bærer det av sted til middag og fest, og nylig delte «A-Rod» en historie om hva som skjedde på innsiden av det stjernespekkede arrangementet.

- Skrøt av formuen

I et intervju med Sport Illustrated tirsdag, lettet nemlig den tidligere baseballproffen på sløret om samtaleemnene under middagen.

- Vi hadde et fantastisk bord, fortalte Rodriguez, ifølge US Weekly, før han avslørte at Oscar-vinneren Idris Elba (46) og klesdesigneren Donatella Versace (64) var blant de celebre gjestene rundt bordet.

- Også satt vi sammen med Kylie og Kendall Jenner, sa han videre, og la til:

- Kylie snakket om Instagram, leppestiften sin og om hvor rik hun er.

MET-GALLA: I mai var det duket for den årlige MET-gallaen der det knyttes stor spenning rundt antrekkene. Og heller ikke i år skuffet kjendisene. Vis mer

Slår tilbake

Flere amerikanske medier plukket opp sitatet til 43-åringen om sminkemogulen, men nå viser det seg imidlertid at minnene til Rodriguez fra Met-gallaen er feil. I alle fall om vi skal tro Kylie Jenner (21).

På Twitter svarer hun nemlig Rodriguez følgende:

«Ehm, det gjorde jeg ikke. Vi snakket bare om Game of Thrones».

Noen få timer senere svarte Rodriguez, og endret uttalelsen sin.

«Herregud, det stemmer, Kylie Jenner. Det var jeg som snakket om deg og ditt sminkemerke og hvor mye jentene mine elsker deg».

Får støtte fra fansen

Flere av fansen til 21-åringen har fått med seg den feilaktige uttalelsen til Lopez' forlovede, og kommentarer som «pinlig», strømmer inn.

«Det høres ikke ut som noe hun ville sagt. Jeg kjenner henne ikke personlig, men jeg har aldri sett at hun skryter av det i sosiale medier», skriver en på Twitter.

«Han er bare sur for at du er rikere enn ham, så han prøver å få deg til å se dårlig ut», skriver en annen.

«De lyver så mye om deg, det er kvalmt», skriver en tredje.

KRANGEL: Det blir høylytt krangel mellom søstrene Kendall Jenner og Kourtney Kardashian etter de var på en hyttetur. Vis mer

Suksessfull

Til tross for at Kylie Jenner ikke skal ha skrytt av rikdommen og suksessen sin, har hun likevel all grunn til det.

21-åringen har gjort det særdeles bra med sminkeselskapet Kylie Cosmetics, som hun startet opp i 2015. I juli i fjor la Forbes ut den prestisjetunge listen over «USAs rikeste selfmade kvinner». Og det var ingen ringere enn Jenner som prydet forsiden, under tittelen «America's Women Billionaires».

Ifølge Forbes har Kylie Jenners selskap en verdi på 900 millioner dollar, eller 7,3 milliarder kroner. I tillegg har hun 100 millioner dollar, eller 866 millioner norske kroner, i andre selskaper eller som privat formue. Det vil si at hun nå er den yngste dollarmilliardæren noensinne.

Kylie Cosmetics har de siste tre årene solgt sminke på nettet og i pop-up butikker, men etter at 21-åringen undertegnet en eksklusiv distribusjonsavtale med skjønnhetsforhandleren Ulta Beauty i august, dukket sminkemerket opp i tusenvis av selskapets butikker.

Ifølge Forbes solgte Kylie Cosmetics sminkeprodukter til en verdi av 54,5 amerikanske dollar, eller 472 millioner norske kroner, i løpet av seks uker etter samarbeidet ble inngått.

KRITIKK: Det blir dårlig stemning rundt bordet når Kardashian-familien får vite at Kanye West har sendt en kritisk melding til Kris Jenners kjæreste, Corey. Video: TV 2. Vis mer

Hadde ikke sett det for seg

I et intervju med Forbes i mars, åpnet 21-åringen opp om suksessen.

- Jeg dukket opp i noen av butikkene og fortsatte med promoteringen på sosiale medier. Jeg gjorde det jeg pleier, og det funket, fortalte Jenner til magasinet.

- Jeg hadde ikke forventet noe. Jeg forutså ikke fremtiden, men anerkjennelsen føles veldig bra. Det er en fin klapp på skulderen, fortsatte Jenner.

STOR SUKSESS: Kylie Jenner mener at suksessen kommer fra populariteten i sosiale medier. Her er hun avbildet sammen med kjæresten og rapper Travis Scott under årets Met-galla. Foto: NTB scanpix
STOR SUKSESS: Kylie Jenner mener at suksessen kommer fra populariteten i sosiale medier. Her er hun avbildet sammen med kjæresten og rapper Travis Scott under årets Met-galla. Foto: NTB scanpix Vis mer

Alle inntektene fra sminkeselskapet går rett i lomma på 21-åringen, da hun eier hundre prosent av selskapet selv, og imperiet består bare av sju fulltidsansatte og fem deltidsansatte.

Jenner mener selv at mye av suksessen kommer fra populariteten i sosiale medier, og det er også her store deler av markedsføringen finner sted.

- Det er kraften i sosiale medier. Jeg hadde en stor rekkevidde før jeg klarte å starte noe, fortalte hun.

LES OGSÅ: - De var ikke sammen før utroskandalen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer