Goldie Hawn og Kurt Russell:

Ble fersket av politiet mens de hadde sex

Stjerneparet åpner seg opp om den merkelige kvelden.

MINNEVERDIG START PÅ ROMANSEN: Kurt Russell og Goldie Hawn har vært sammen i 34 år. Nå forklarer Russell hvordan deres første date utspilte seg. Foto: NTB scanpix
MINNEVERDIG START PÅ ROMANSEN: Kurt Russell og Goldie Hawn har vært sammen i 34 år. Nå forklarer Russell hvordan deres første date utspilte seg. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I 1983 falt Hollywood-stjernen Goldie Hawn (71) pladask for «Tequila Sunrise»-kjekkasen Kurt Russell (66), og siden har de vært et par.

De møttes først på innspillingen av filmen «Swing Shift».

Da Kurt Russell gjestet talkshowet «Harry» denne uken, delte han detaljene bak deres aller første - og svært bisarre - date.

Overfor talkshowvert Harry Connick Jr. mintes han at de først hadde vært på et utested for å danse, før de dro videre for å se på et hus Hawn holdt på å renovere, skriver Just Jared. Det som skjedde videre, ble mildt sagt minneverdig.

- Etter hvert gikk vi opp trappa for å se på imaginære møbler og så til det imaginære soverommet, og dermed hadde vi sex da politiet kom inn, sier han og forklarer videre:

- Vi måtte bryte oss inn i huset for å komme inn, og plutselig så vi lyset fra en lommelykt og Goldie og jeg tenkte: «Hva i alle dager?» Det var veldig merkelig. Vi ble bedt om å dra på hotell, noe vi gjorde. Det var vår første date. Det var veldig gøy, og jeg kan ikke tro at det er så lenge siden.

Saken fortsetter nedenfor.

STORMFORELSKET I 34 ÅR: Kurt Russell og Goldie Hawn har vært sammen i en årrekke. Her avbildet i 1997. Foto: NTB scanpix
STORMFORELSKET I 34 ÅR: Kurt Russell og Goldie Hawn har vært sammen i en årrekke. Her avbildet i 1997. Foto: NTB scanpix Vis mer

Vil ikke gifte seg

Hawn og Russell har vært et par i 34 år, og anses som et av bransjens mest stabile. De har imidlertid ikke giftet seg.

I 2015 forklarte «Døden kler henne»-stjernen årsaken til at de ikke har valgt å bli smidd i hymens lenker.

- Et varig forhold handler ikke om ekteskap. Det handler om kommunikasjon og å passe sammen. Begge må ønske at det skal fungere. Hvis en person ikke vil at det skal fungere, så kommer det heller ikke til å skje, sa hun til bladet Porter, ifølge E! News.

- Intensjon er nøkkelen. Det handler om å ikke miste seg selv i hverandre. Det handler om å være sammen, to søyler som holder oppe huset og taket, og om å være forskjellige og ikke trenge å være enige om alt, men i stedet lære seg å takle uenighet. Alt er et valg.

Reservepappa

Da de to skuespillerne møtte hverandre på tidlig 80-tallet, var Goldie Hawn alenemor til de to barna, skuespiller Kate Hudson (38) og Oliver (40), som hun fikk med eksmannen Bill Hudson (67).

Russell tok seg umiddelbart av de to barna som sine egne, og i senere tid fikk paret sønnen Wyatt (30) sammen.

Forholdet mellom barna Kate og Oliver og pappa Bill har vært turbulent i alle år.

- Kate og Oliver anser uten tvil Kurt som deres far. Han er fantastisk, har en kilde uttalt til nettsiden Us Weekly.

GOD RESERVEPAPPA: Kate har alltid sett på stefaren Kurt Russell som den ordentlige pappaen sin. Moren Goldie Hawn står til venstre. Foto: NTB scanpix
GOD RESERVEPAPPA: Kate har alltid sett på stefaren Kurt Russell som den ordentlige pappaen sin. Moren Goldie Hawn står til venstre. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Innrømmer at de lurer tv-seerne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer