Ble feit av å skilles fra Britney

Kevin Federline mener ekskona og brus har skylden for fedmen.

USUNN: Kevin Federline er en av deltagerne i slankeprogrammet "Celebrity Fit Club" på  VH-1. 32-åringen håper programmet vil føre til at han kommer tilbake i form.
USUNN: Kevin Federline er en av deltagerne i slankeprogrammet "Celebrity Fit Club" på VH-1. 32-åringen håper programmet vil føre til at han kommer tilbake i form. Vis mer
SEHER.NO:  Britney Spears (28) eksmann Kevin Federline (32) har fått mye hets for sin vektøkning de siste årene, og har istedet for kallenavnet «K-Fed» blitt omdøpt til «K-Fat» av amerikanske medier.

Den tidligere danseren har så langt ikke villet ta på seg noe av skylden for vektøkningen, og hevder at det er ekskona Britney som er årsaken til at han har blitt så tjukk.

Federline har blant annet uttalt at det var skilsmissen fra popprinsessen som var årsaken til den dramatiske vektøkningen, da bruddet gjorde han svært deprimert og lei.

I et ferskt intervju med den amerikanske talkshowverten Bonnie Hunt innrømmer imidlertid 32-åringen at det var flere grunner til at han la på seg.

Ifølge Federline utviklet han nemlig en uvane hvor han drakk hele 24 bokser med brus hver eneste dag, skriver Daily Mail.

- Alle som går gjennom en skilsmisse blir deprimert. Alle så at skilsmissen ikke var en god situasjon for meg. Det var tøft å se personen du elsker gå gjennom så mye tøft som hun gjorde. Men det var bare begynnelsen for meg. Jeg ble 30, sluttet å danse og begynte å spise. Jeg satt på sofaen og lekte med barna, ble latere og latere, og feitere og feitere, sier han.

Firebarnsfaren, som har sønnene Jayden James (3) og Sean Preston (4) med Spears, samt Kaleb (5) og Kori (7) fra forholdet til Shar Jackson, er for tiden en av deltagerne i slankeprogrammet "Celebrity Fit Club" på  VH-1, og håper nå han klarer å gå ned i vekt igjen.

Ifølge Federline var det noen skremmende bilder som førte til at han bestemte seg for å gjøre noe med vekten.

- Det var gjennombruddet for meg. Jeg var i Miami og visste ikke en gang at paparazziene var på hotellet. Én uke senere så jeg bilder av meg selv, og moren min sa at jeg var usunt feit. Jeg drakk tolv til 24 bokser brus hver dag. Det var alt jeg drakk. Jeg spiste pizza og macaroni cheese, og kombinasjonen av de to førte til mye fett, sier han.

32-åringen har nå lagt opp et strengt kostholds-og treningsregime i forbindelse med slankeprogrammet, og har ansatt stjerne-treneren Chris Cormier som personlig trener.

- Jeg har satt Kevin på en diett som består av seks måltider om dagen, hver tredje time. Det får fart i kroppens metabolisme og får kroppen til å brenne fett raskere, sier Cormier.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg ser ut som en gravid mann