JUBELDAG: Steffen Iversen og John Arne Riise har ikke hatt så mye å juble for med landslaget i det siste, men på hjemmebane har de begge fått fullklaff. Tirsdag ble begge de to landslaskjempene foreldre.  Foto: SCANPIX
JUBELDAG: Steffen Iversen og John Arne Riise har ikke hatt så mye å juble for med landslaget i det siste, men på hjemmebane har de begge fått fullklaff. Tirsdag ble begge de to landslaskjempene foreldre. Foto: SCANPIXVis mer

Ble fedre på samme dag

Jubeldag for Steffen Iversen og John Arne Riise.

SEHER.NO: Babyboomen i Rosenborg fortsetter. Tirsdag kveld ble Steffen Iversen og Anna Crane foreldre til ei lita jente, ifølge RBK.no.

- Klokken ni i går kveld ble Steffen Iversen og Anna Crane foreldre til en liten datter. Det står bra til med både foreldre og den lille piken, står det på Rosenborgs hjemmeside.

Dermed ble Steffen Iversen og John Arne Riise fedre på samme dag.

Samboeren Maria Elvegård fødte nemlig tirsdag en jente på 48 centimeter og 2.950 gram, bekrefter Roma-spillerens rådgiver Jan Kvalheim, til VG.

Deres nyfødte datter har fått navnet Emma.

I slutten av juli ble også Roar Strand pappa til sin tredje datter. i vår ble både Rune Almenning Jarstein og Roy Miller også fedre i Rosenborg-leieren.

LES OGSÅ: John Arne Riise ble pappa