Tomine Harket:

Ble fastklemt: - Sjåføren ga faen

Tomine Harket raser mot Ruter etter å ha sittet fastklemt i trikkedøra.

UFLAKS: Da kjendisdatter og artist Tomine Harket skulle ta trikken, lukket den døra med armen hennes på utsiden av trikken. Det fikk henne til å reagere sterkt. Video: Tomine Harket @Instagram. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag kveld delte artist Tomine Harket (27) en oppsiktsvekkende video med følgerne sine på Instagram. I videoen ser man Harket sitte ved døra på trikken, hvor deler av armen hennes er fastklemt i trikkedøra.

I videoen roper hun til trikkesjåføren og ber ham om å stoppe, men uten hell.

- Redd

Harket skriver i innlegget at hun hadde et godt grep rundt designerveska si i armen - som altså var på utsiden av trikken. Denne veska hadde hun ingen planer om å slippe.

«Sjåføren brydde seg ikke en dritt og bare trakk på skuldrene. Det gjør sinnsykt vondt og veska smalt inn i et stort skilt, mens jeg holdt fast i den. Jeg kan ikke tro at sjåføren ikke stoppet trikken. For en idiot», er blant det Harket skriver i innlegget.

Videre forklarer hun at da trikken omsider stoppet, løp hun bort og konfronterte sjåføren.

«Jeg er glad for at han ble inne i trikken for jeg tror ikke jeg hadde klart å holde igjen eller holde meg rolig hvis han kom ut», legger hun til.

Overfor Se og Hør forteller Harket at hun ble veldig redd da sjåføren ikke stoppet trikken, til tross for at hun ba om det.

- Han ga jo helt faen, og håndleddet mitt var helt klemt etterpå. Jeg var heldig som ikke skadet meg mer med tanke på det skiltet veska mi slo inn i mens jeg holdt den. Men det er helt sykt, forteller hun.

Videre legger ikke Harket skjul på at hun er mest sur på sjåføren, og hevder han var «sykt frekk».

- Det kunne gå sykt galt, fortsetter hun.

ULYKKESFUGL: Det gikk ikke helt som planlagt da Atle Pettersen skulle ta et bad i jacuzzien på bryllupsnatten sin. Vis mer

- Burde melde fra

Ifølge Harket hadde hun en koffert i den ene hånda, og en Louis Vuitton-bag i den andre. Hun var på vei ut av trikken da hun ble klemt fast.

- Dørene stengte seg på meg, og jeg prøvde å dytte opp døra, men den slo seg igjen flere ganger etter hverandre. Jeg turte ikke gå ut ordentlig, forklarer hun, og fortsetter:

- Plutselig stengte døra seg helt på hånda mi og han starta å kjøre. Det er faktisk helt villt! Jeg skjønner jo at jeg burde melde inn det her, men vet ikke hvordan.

BILULYKKE: Det var lenge stille fra Kevin Hart etter at han var involvert i en dramatisk bilulykke i september. Nå har den populære komikeren og programlederen endelig delt en video om helsetilstanden. Video: Rød løper Vis mer

Avventer interne undersøkelser

Se og Hør har vært i kontakt med pressevakt i Ruter, Øystein Dahl Johansen, som forteller at hendelsen selvsagt er beklagelig.

- Sporveien, som er operatør på trikken, undersøker den nå internt for å finne ut av hva som har skjedd i dette tilfellet. Dørene på trikken har klemsikring, for å hindre dem i å lukkes hvis noe er til hinder for det. Klemsikringen er plassert på hver side av dørbladene og er det noe til hinder så skal den ikke kunne lukkes, da skal heller ikke trikken kunne kjøre, forteller han, og fortsetter:

- Som et neste ledd i sikkerhetsinstruksen er at fører skal, via utvendig speil, forsikre seg om at det er fri sikt langs vognsiden.

Ifølge Dahl Johansen er trikken det er snakk om av typen SL79 og at hendelsen skjer ved dør fire, altså helt bakerst i trikken.

- Det er ikke rapportert om hendelsen og vi må nesten avvente de interne undersøkelsene før vi kan si noe mer, fortsetter han.

LES OGSÅ: Ny lekkasje sjokkerer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer