Tomine Harket:

Ble fastklemt: - Sjåføren ga faen

Tomine Harket raser mot Ruter etter å ha sittet fastklemt i trikkedøra.

UFLAKS: Da kjendisdatter og artist Tomine Harket skulle ta trikken, lukket den døra med armen hennes på utsiden av trikken. Det fikk henne til å reagere sterkt. Video: Tomine Harket @Instagram. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag kveld delte artist Tomine Harket (27) en oppsiktsvekkende video med følgerne sine på Instagram. I videoen ser man Harket sitte ved døra på trikken, hvor deler av armen hennes er fastklemt i trikkedøra.

I videoen roper hun til trikkesjåføren og ber ham om å stoppe, men uten hell.

- Redd

Harket skriver i innlegget at hun hadde et godt grep rundt designerveska si i armen - som altså var på utsiden av trikken. Denne veska hadde hun ingen planer om å slippe.

«Sjåføren brydde seg ikke en dritt og bare trakk på skuldrene. Det gjør sinnsykt vondt og veska smalt inn i et stort skilt, mens jeg holdt fast i den. Jeg kan ikke tro at sjåføren ikke stoppet trikken. For en idiot», er blant det Harket skriver i innlegget.

Videre forklarer hun at da trikken omsider stoppet, løp hun bort og konfronterte sjåføren.

«Jeg er glad for at han ble inne i trikken for jeg tror ikke jeg hadde klart å holde igjen eller holde meg rolig hvis han kom ut», legger hun til.

Overfor Se og Hør forteller Harket at hun ble veldig redd da sjåføren ikke stoppet trikken, til tross for at hun ba om det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer