Nina og Marko Grilc:

Ble far én måned etter han døde

Da snowboardstjernen Marko Grilc døde ventet han og kona sitt tredje barn. Nå er babyen her.

BLE FAR: Marko Grilc ble far fire uker etter han omkom i en tragisk snowboard-ulykke. Foto: Skjermdump Instagram
BLE FAR: Marko Grilc ble far fire uker etter han omkom i en tragisk snowboard-ulykke. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av november kom den triste nyheten om at den slovenske snowboardstjernen Marko Grilc hadde mistet livet etter en snowboardulykke.

Grilcs var en del av et filmteam som utforsket terrenget på Tiefenbach-breen, i nærheten av Sölden i Østerrike, da tragedien inntraff. Snowboardkjøreren, som ikke hadde på seg hjelm, falt og slo hodet på en snødekt stein og døde av skadene.

Han ble bare 38 år og etterlot seg kona Nina Grilc og deres to barn, Maxx og Emma. Grilc hadde også et tredje barn på vei.

Mandag kveld kom imidlertid den gledelige nyheten om at hun hadde født nummer tre. Det røper Nina selv på Instagram:

Under bildet av seg selv og den nyfødte skriver hun at den lille jenta har fått navnet Alaska Olivia Grilc, og at hun ble født 20. desember 2021.

Videre dedikerer hun resten av innlegget til sin avdøde ektemann:

«Jeg kunne sagt at pappa ville vært stolt av oss, men jeg vet at han var her hele tida og passet på at det ble gjort på hans måte - chill, uten problemer og i samsvar med hvordan han levde: 'all in'».

«Jeg skulle ønske du kunne møtt ham baby, jeg kan allerede se ham i dine nydelige små øyne».

VIXEN: Leah Isadora Behn vant prisen for Årets influencer: Beauty og takket blant annet faren Ari Behn i sin takketale. Vis mer

Dypt savnet

Grilcs enke har tidligere delt et hjerteskjærende innlegg på Instagram etter hans bortgang, hvor hun hyller ektemannen.

Hun beskriver den avdøde snowboardstjernen som en fantastisk far som ville gjort alt for sine barn, og at han var alt for dem

«Hvis Emma ville sy, ville han finne fram en oppskrift og lage en kjole til henne. Han tilba henne og sørget for at hun visste at hun er ei stjerne», skrev trebarnsmora.

«For meg var han mitt livs store kjærlighet fra den dagen jeg møtte ham. Jeg håper bare, uansett hvor han er, at han vil vente på oss der, så vi kan være sammen igjen, en dag, et sted … Jeg elsker deg med hele mitt vesen, til tida stopper og jeg får holde deg i armene mine igjen … ».

Grilcs tragiske dødsfall har berørt en hel snowboard-verden, deriblant den norske brettkjøreren Andrea Wiig (40).

I et innlegg på Instagram skrev «Mesternes mester»-profilen følgende om sin tidligere konkurrent:

«Hvil i fred, Grilo. Du var en sann inspirasjon for oss alle og du vil bli dypt savnet. Jeg beundrer virkelig måten du levde livet med familien din på, og jeg kunne se hvor mye glede og lykke du brakte inn i livene deres. Mine tanker går til dem».

LES OGSÅ: I sorg: - Vært veldig lei meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer