Markus Henriksen:

Ble far midt under fotballkampen

- Du tror det ikke før det virkelig skjer.

STOLT PAPPA: Rett etter Norges gruppeseier i Nations League fikk fotballspiller Markus Henriksen beskjed om at kona hadde født. Foto: NTB Scanpix
STOLT PAPPA: Rett etter Norges gruppeseier i Nations League fikk fotballspiller Markus Henriksen beskjed om at kona hadde født. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I mai bekreftet kona til fotballspiller Markus Henriksen (26), Anne Helene Faanes Henriksen, overfor Se og Hør at de ventet sitt tredje barn sammen.

26-åringen, som spiller for den engelske klubben Hull City AFC, kunne den gang fortelle at paret gledet seg stort til familieforøkelsen - det gjorde også kona.

- Vi gleder oss. Kjønnet er uvisst, men det blir en november-baby, sa Anne Helene.

- Fantastisk

Og november-baby ble det, da paret i går kunne ønske sin lille datter velkommen til verden.

Ifølge Dagbladet var det en liten hake ved det hele. Henriksen var nemlig ikke til stede på sykehuset da babyen ble født - men på fotballbanen. Først feiret han seier med Norge da Kypros ble slått 2-0, og da Markus kom inn i garderoben etterpå - og slo på telefonen - tikket det inn et bilde av en liten jente, skriver avisen.

- En fantastisk dag for meg. Jeg fikk nyheten etter kampen om at jeg var blitt pappa for tredje gang. I tillegg kronet vi det med å vinne gruppa. Fødselen fant sted for halvannen time siden, fortalte Henriksen til Dagbladet utenfor garderoben i Nikosia i går kveld.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer