Markus Henriksen:

Ble far midt under fotballkampen

- Du tror det ikke før det virkelig skjer.

STOLT PAPPA: Rett etter Norges gruppeseier i Nations League fikk fotballspiller Markus Henriksen beskjed om at kona hadde født. Foto: NTB Scanpix
STOLT PAPPA: Rett etter Norges gruppeseier i Nations League fikk fotballspiller Markus Henriksen beskjed om at kona hadde født. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I mai bekreftet kona til fotballspiller Markus Henriksen (26), Anne Helene Faanes Henriksen, overfor Se og Hør at de ventet sitt tredje barn sammen.

26-åringen, som spiller for den engelske klubben Hull City AFC, kunne den gang fortelle at paret gledet seg stort til familieforøkelsen - det gjorde også kona.

- Vi gleder oss. Kjønnet er uvisst, men det blir en november-baby, sa Anne Helene.

- Fantastisk

Og november-baby ble det, da paret i går kunne ønske sin lille datter velkommen til verden.

Ifølge Dagbladet var det en liten hake ved det hele. Henriksen var nemlig ikke til stede på sykehuset da babyen ble født - men på fotballbanen. Først feiret han seier med Norge da Kypros ble slått 2-0, og da Markus kom inn i garderoben etterpå - og slo på telefonen - tikket det inn et bilde av en liten jente, skriver avisen.

- En fantastisk dag for meg. Jeg fikk nyheten etter kampen om at jeg var blitt pappa for tredje gang. I tillegg kronet vi det med å vinne gruppa. Fødselen fant sted for halvannen time siden, fortalte Henriksen til Dagbladet utenfor garderoben i Nikosia i går kveld.

- Ble sendt hjem

Ifølge Dagbladet var den opprinnelige planen at 26-åringen skulle komme til Trondheim, dersom Anne Helene skulle føde under landslagssamlingen. Slik gikk det altså ikke til.

- Jeg visste at det kunne skje noe. Kona var på sykehuset i morges, men ble sendt hjem. Du tror det ikke før det virkelig skjer, fortalte en storfornøyd og stolt Henriksen.

Dermed er familieflokken utvidet fra fire til fem. Fra før har duoen to sønner sammen, Lukas og Ludvik. Henriksen ble sammen med sin nåværende kone da han var bare 12 år gammel.

Paret giftet seg i Bakke kirke i Trondheim i 2015.

På landslaget

I tillegg til å spille for den engelske fotballklubben Hull City AFC, er trønderen også en del av det norske landslaget.

Han ble tatt ut til laget i 2010, og spilte sin første kamp i Kroatia oktober samme år.

Han er sønn av Trond Børge Henriksen (54), som har vært både spiller og trener for Rosenborg.

LES OGSÅ: Brøt med forloveden etter fem år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer