Russell Brand:

- Ble far i all hemmelighet

Russell Brand og kona holdt graviditeten skjult.

FORELDRE: Det finnes få bilder av Russell Brand og kona Laura sammen. De holder en lav profil, og det er kanskje derfor «ingen» har fått med seg at hun var gravid. Nå er de to blitt foreldre for andre gang. Foto: NTB scanpix
FORELDRE: Det finnes få bilder av Russell Brand og kona Laura sammen. De holder en lav profil, og det er kanskje derfor «ingen» har fått med seg at hun var gravid. Nå er de to blitt foreldre for andre gang. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Standupkomiker og skuespiller Russell Brand (43) giftet seg med kjæresten Laura Gallacher (30) i august. Han er kanskje best kjent for sitt tidligere forhold med Katy Perry (33), men lever tilsynelatende i sus og dus nå med sin nye kone.

Nå skal de to ha blitt foreldre, om vi skal tro den britiske avisen The Sun.

Verken han eller kona har kommentert den angivelige familieforøkelsen, men det skal ha skjedd tidligere denne måneden.

BLE FAR IGJEN: Russell Brand og kona skal ha fått sitt andre barn sammen - en liten jente. Foto: Shutterstock, NTB scanpix
BLE FAR IGJEN: Russell Brand og kona skal ha fått sitt andre barn sammen - en liten jente. Foto: Shutterstock, NTB scanpix Vis mer

Kjønnsløst

Fra før har de datteren Mabel, som blir to år i høst. En kilde forteller til avisen at paret gleder seg stort over å ha blitt foreldre atter en gang.

- De er åpenbart helt i skyene, og Russell kommer utvilsomt til å skryte av jenta i sin neste standupopptreden. Men de ønsker ikke å komme med noen stor kunngjøring, forteller kilden til avisen.

Svært få skal ha visst om graviditeten, selv om enkelte bilder av den høygravide kjendiskona er blitt publisert.

Forrige måned ble paret nemlig observert hånd i hånd sammen, like ved boligen deres i Henley-on-Thames, og det var ingen tvil om at 30-åringen ventet barn igjen.

Han har tidligere snakket om at han elsker farsrollen, og forklarte blant annet i fjor at han synes selve fødselen var spennende å få med seg.

SINT: Intervjuet med komikerstjerna Russell Brand ble alt annet enn hyggelig for reporteren fra Channel 4. Her er spørsmålet som fikk ham til å klikke. Video: Channel 4 Vis mer Vis mer

- Det var briljant, overraskende og flott. Jeg så hvor sykt det var. Kona mi sin fødsel var helt sinnssyk, har han uttalt.

Selv om Brand beskriver barna som «døtrene mine», har han tidligere vært svært åpen om at de ønsker å oppdra dem kjønnsløst.

- Jeg kommer ikke til å presse et kjønn på barna, la dem være hva faen de vil, har han sagt.

STOLT FARMOR: Russell Brands mor, Barbara, har nå fått to flotte barnebarn. Her er hun og sønnen fotografert i 2011. Foto: NTB scanpix
STOLT FARMOR: Russell Brands mor, Barbara, har nå fått to flotte barnebarn. Her er hun og sønnen fotografert i 2011. Foto: NTB scanpix Vis mer

Bryllup inspirert av India

Det var i 2016 at Russell fridde til Laura. Det skulle ikke ta lang tid før et bryllup ble arrangert, og blant gjestene var Oasis-gitaristen Noel Gallagher, TV-personligheten Jonathan Ross og skuespilleren David Baddiel.

Paret giftet seg i en kirke før de inviterte alle gjestene om bord på en dampbåt som tok dem med til bryllupsfesten. Vel fremme ble brudeparet og gjestene tatt imot av kelnere og bartendere i indiske sarier, og resten av festen var inspirert av India.

- De ville ha et lite, personlig bryllup sammen med datteren Mabel, familie og nære venner enn et sirkus. Det var koselig, sa en kilde den gang.

Russell og Laura, som driver klesmerket The Joy Journal, har vært i et forhold siden 2015. Paret skal ha datet av og på siden 2007, men forble sammen da de fikk datteren Mabel i november i 2016.

Gift i 14 måneder

Russell var tidligere gift med sangstjernen Katy Perry (33) i 14 måneder før de skilte seg i 2011.

Katy har gjentatte ganger snakket åpenhjertig om bruddet, og i et intervju med Vogue i 2013, fortalte hun at komiker-eksen dumpet henne via tekstmelding.

- Han er en veldig smart mann, og jeg var forelsket i ham da vi giftet oss. La oss bare si at jeg ikke har hørt noe fra han siden han tekstet meg og sa at vi skulle skille oss den 31. desember i 2011, sa hun den gang.

I et intervju med den britiske komikeren John Bishop, sa Russell Brand at han fremdeles «føler seg varm» når han tenker på henne, og at han tar med seg opplevelsen videre i livet. I intervjuet kom det frem at deres individuelle karrierer påvirket forholdet i stor grad.

- Katy var helt klart veldig, veldig opptatt og travel. Jeg var også opptatt og travel, men ikke i like stor grad, sa han blant annet i intervjuet.

I løpet av perioden fikk paret mye medieomtale og Russell mente at det ikke akkurat gjorde forholdets tilstand bedre.

- Forholdet varte ikke veldig lenge, og jeg tror det ligger litt i berømmelsens natur, når man lever under slike forhold, sa han.

LES OGSÅ: Klarte ikke vente med å forlove seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer