Janka Polliani:

- Ble ekstremt satt ut

Moteinfluenseren kommer med avsløring.

PODKAST: Janka Polliani og Marte Bratberg snakker om bildene som til stadighet dukker opp i Pollianis innboks. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
PODKAST: Janka Polliani og Marte Bratberg snakker om bildene som til stadighet dukker opp i Pollianis innboks. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke uvanlig at podkast-duoen Janka Polliani (43) og Marte Bratberg (33) byr på intime detaljer og morsomme historier i Podimo-podkasten «Janka & Marte».

I forrige ukes episode gjorde de intet unntak, og førstnevnte kunne røpe at hun til stadighet mottar intime bilder fra en norsk kjendis.

Ikke nok med det så kunne Polliani fortelle at de to også er bekjente.

Trodde det var feil

- Første gang jeg fikk det (penisbilde, journ.anm.) klarte jeg ikke si: «Herregud hva er det du holder på med?», ikke sant. For jeg ble så ekstremt satt ut av at jeg fikk et penisbilde av denne personen. Så først trodde jeg at han hadde sendt feil, innrømmet Polliani i podkasten.

SPØK: Da Marte Bratberg og kollegaene hennes på NRJ skulle lage hver sin sang, hadde hun aldri forventet hvor mange som ville høre hennes. Video: Sondre Rahm. Reporter: Henriette Eilertsen. Klipp: Ingebjørg Iversen. Musikk: Marte Bratberg & Donkeyboy - Hooke Litt Vis mer

Ifølge Polliani er hun i samme miljø som denne mannen, noe som har bydd på noen litt pinlige møter.

Et par uker etter første bildet ble sendt møtte hun tilfeldigvis mannen bak bildet og tok da en kaffe med han. Det var dog en elefant i rommet, da ingen av dem nevnte bildet som 43-åringen nylig hadde fått i innboksen.

- Så går det noen uker igjen også får jeg et til penisbilde, og da sto det: «Jeg tenkte på deg da jeg våknet», og da svarte jeg: «Jaså», fortalte hun videre i podkasten, og la til at hun da fikk tilsendt nok et bilde.

Det ble svært tydelig at bildene ikke havnet nettopp hos Polliani ved en tilfeldighet. På et år teller hun seg frem til minst ti bilder fra samme mann.

Polliani understreker ovenfor Se og Hør at hun er lykkelig gift, og legger til at bildene verken er etterspurt eller ønsket.

FLUE PÅ VEGGEN: I den nyeste episoden av «Insider» på Discovery+ får programleder Marco Reinertsen bli med når tidligere «Paradise Hotel»-deltaker Iselin Michelsen og kompisen Espen Johnsen lager innhold til Onlyfans-kontoene sine. Video: Discovery+ / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Mikaela Testa: Pågrepet etter «prostitusjonsforvirring»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer