Janka Polliani:

- Ble ekstremt satt ut

Moteinfluenseren kommer med avsløring.

PODKAST: Janka Polliani og Marte Bratberg snakker om bildene som til stadighet dukker opp i Pollianis innboks. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
PODKAST: Janka Polliani og Marte Bratberg snakker om bildene som til stadighet dukker opp i Pollianis innboks. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke uvanlig at podkast-duoen Janka Polliani (43) og Marte Bratberg (33) byr på intime detaljer og morsomme historier i Podimo-podkasten «Janka & Marte».

I forrige ukes episode gjorde de intet unntak, og førstnevnte kunne røpe at hun til stadighet mottar intime bilder fra en norsk kjendis.

Ikke nok med det så kunne Polliani fortelle at de to også er bekjente.

Trodde det var feil

- Første gang jeg fikk det (penisbilde, journ.anm.) klarte jeg ikke si: «Herregud hva er det du holder på med?», ikke sant. For jeg ble så ekstremt satt ut av at jeg fikk et penisbilde av denne personen. Så først trodde jeg at han hadde sendt feil, innrømmet Polliani i podkasten.

Ifølge Polliani er hun i samme miljø som denne mannen, noe som har bydd på noen litt pinlige møter.

Et par uker etter første bildet ble sendt møtte hun tilfeldigvis mannen bak bildet og tok da en kaffe med han. Det var dog en elefant i rommet, da ingen av dem nevnte bildet som 43-åringen nylig hadde fått i innboksen.

- Så går det noen uker igjen også får jeg et til penisbilde, og da sto det: «Jeg tenkte på deg da jeg våknet», og da svarte jeg: «Jaså», fortalte hun videre i podkasten, og la til at hun da fikk tilsendt nok et bilde.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.