Ble dumpet via SMS

Hollywood-stjernen har mistet tre kjærester på ett år.

IKKE LENGER SAMMEN: Jennifer Love Hewitt og Jarod Einsohn har datet hverandre siden august, men nå har lykken tatt slutt, ifølge bladet InTouch. Foto: All Over Press
IKKE LENGER SAMMEN: Jennifer Love Hewitt og Jarod Einsohn har datet hverandre siden august, men nå har lykken tatt slutt, ifølge bladet InTouch. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: TV-stjernen Jennifer Love Hewitt (32) har nok en gang blitt rammet av hjertesorg, etter at hennes tredje forhold i løpet av ett år, har gått i oppløsning.

Siden august har «Ghost Whisperer»-stjernen datet skuespiller-kollegaen Jarod Einsohn, men ifølge bladet InTouch skal han ha for få dager siden ha dumpet henne via en tekstmelding.

- Hun klarer ikke å holde på en kjæreste. Hun er veldig følsom, og hvis ikke ting går slik hun ønsker, så blir hun en diva og flipper ut, sier en kilde nær skuespilleren til InTouch.

Tidligere i år har Jennifer Love Hewitt datet Ben Flajnik fra TV-serien «Ungkarskvinnen» og den fire år yngre regissøren Alex Beh, men også disse forholdene tok slutt.
 
Jennifer forlovet seg i 2007 med den skotske skuespilleren Ross McCall, men paret avbrøt forlovelsen ett år senere.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Er dette Camerons nye date?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer