Ble dumpet på sin egen bursdag

- Det var som om han våknet og ikke ville være gift lenger, sier vennene til den sjokkerte TV-stjernen Myleene Klass.

EN GANG VAR DE LYKKELIGE: Myleene Klass og Graham Quinn har vært sammen i 11 år, før han plutselig forlot henne for to måneder siden. Her er de sammen i 2005. Foto: Fame Flynet Norway
EN GANG VAR DE LYKKELIGE: Myleene Klass og Graham Quinn har vært sammen i 11 år, før han plutselig forlot henne for to måneder siden. Her er de sammen i 2005. Foto: Fame Flynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den britiske artisten og TV-stjernen Myleene Klass (34) smilte fra øre til øre, da hun for seks måneder siden giftet seg med sin kjæreste gjennom 11 år, Graham Quinn.

Men nå har lykken blitt forvandlet til stor hjertesorg for 34-åringen, etter at Graham, som hun har døtrene Ava (4) og Hero (15 mnd.) med, dumpet henne på hennes bursdag 6. april.

Ifølge The Sun kom bruddet helt uventet på Myleene.

- De giftet seg kun for noen få måneder siden og hun trodde alt var bra mellom dem. Dette kom som et sjokk, hun er helt knust.

- Det var som om han våknet opp en dag og ikke ville være gift lenger, sier en venn av sangeren til avisen.

Graham skal ifølge The Sun knapt ha vært i kontakt med Myleene eller sine barn etter bruddet.

Lørdag smilte Klass til kameraene og holdt en tilsynelatene bekymringsfri fasade, da hun ledet deler av feiringen av dronning Elizabeths 60 år på tronen i Storbritannia.

Men i virkeligheten prøver hun nå å venne seg til livet som alenemor.

- Hun skjønner nå at det ikke er noe håp for at de blir sammen igjen. Men hun er fortsatt rystet over den plutselige måten Graham forlot henne på, sier en kilde til avisen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dennis Quaid skiller seg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer