Ble dumpet på grunn av «Harry Potter»

- Jeg ville ikke være kjæresten til en barnestjerne.

HET FLØRT: Emma Watson og Francis Boulle flørtet hett under en polo-fest utenfor London i 2008. Men Francis hevder han avbrøt forholdet, fordi han ikke taklet kjærestens berømmelse. Foto: Stella Pictures
HET FLØRT: Emma Watson og Francis Boulle flørtet hett under en polo-fest utenfor London i 2008. Men Francis hevder han avbrøt forholdet, fordi han ikke taklet kjærestens berømmelse. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Emma Watson har blitt både styrtrik og verdensberømt gjennom rollene som Hermine Grang i filmene om trollmannen «Harry Potter».

Men 21-åringen fikk merke medaljens bakside, da hun i 2008 ble vraket av sin tidligere kjæreste Francis Boulle - fordi hun var mer kjent enn ham

- Vi hadde en greie i 2008. Men jeg har alltid vært en ambisiøs person og vil bli kjent for mine egne bedrifter, sier Boulle i et intervju med avisen Daily Mail.

Boulle - som for tiden er en av hovedpersonene i den britiske dokusåpen «Made in Chelsea» - flørtet blant annet heftig med Emma Watson, da de ankom et polo-stevne utenfor London sammen i 2008.

Kort tid etter avbrøt han imidlertid forholdet.

- Jeg liker Emma. Hun er en kul person. Men jeg ville ikke være kjæresten til en barnestjerne.

Emma Watson har tidligere avslørt at hun synes det er vanskelig å finne seg kjæreste, fordi de blir skremt av suksessen

- Jeg spør vennene mine «Hvorfor har ikke X ringt»? De sier at det trolig er fordi de blir skremt av berømmelsen min, sier hun ifølge Daily Mail.

Watson kan imidlertid trøste seg med seg med at hun for tiden har et glødende forhold til skuespillerkollegaen Johnny Simmons.

- Det begynner å bli seriøst mellom dem. De har det veldig fint sammen, sier en kilde nær paret til nettstedet Contactmusic.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Bor med kjæresten - i pappas hus