Ble dumpet i pressemelding

- Hun ante ingenting da kjæresten sendte ut meldingen.

SKUESPILLERSTJERNE: Her er Vivica Fox fra hennes rolle i filmen Kill Bill.
SKUESPILLERSTJERNE: Her er Vivica Fox fra hennes rolle i filmen Kill Bill. Vis mer
SEHER.NO: Skuespilleren Vivica Fox (46), som blant annet har spilt mot Uma Thurman i «Kill Bill», har vært sammen med nattklubb-eieren Slimm de siste åtte månedene.

Tidligere denne uken sendte Slimm ut en pressemelding til de største medienettverkene, der han annonserte at forholdet mellom ham og Vivica var over. Det melder New York Daily News.

Men det spesielle var at Vivica Fox ikke ante noen ting om at forholdet var over, da pressemeldingen ble sendt ut.

«Hei, dette er Slimm. Beklageligvis er ikke jeg og Vivica sammen lenger. Etter åtte måneder er det tid for å gå separate veier. I livet kan man elske og ha god kjemi med en person, men feilene kan noen ganger veie tyngre i et forhold. Jeg ønsker henne det beste og vet hun føler det samme. Takk», skrev han i meldingen.

Ifølge kilder skal meldingen ha blitt sendt ut etter at paret hadde en krangel om at Vivica reiser for mye mellom Los Angeles og Atlanta.

Men 24 timer senere, skal Slimm ha ombestemt seg, og sendt ut en ny pressemelding, der han skrev at paret jobber med forholdet.

«Jeg ønsker å forklare min forhastede melding om at jeg og Vivica slår opp. Noen ganger gjør man ting i sinne. Jeg beklager for å ha reagert for sterkt istedenfor å la tiden gjøre jobben».

Men hva har egentlig Vivica å si om alt dette?

- Kjærligheten er vill noen ganger.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Vivica Fox fyllekjørte