UTE PÅ TOKT: - Vi fikk ikke vite noe om dem, men vi visste litt etter å ha lest om dem på nettet. Vi visste også at fire hadde røket ut, men ikke hvem, sier Jan Rudi Bendiksen (i midten), som sammen med Hanne Eggen Skaufel og Egil Wiken Sunde danner  Foto: TV 2
UTE PÅ TOKT: - Vi fikk ikke vite noe om dem, men vi visste litt etter å ha lest om dem på nettet. Vi visste også at fire hadde røket ut, men ikke hvem, sier Jan Rudi Bendiksen (i midten), som sammen med Hanne Eggen Skaufel og Egil Wiken Sunde danner Foto: TV 2 Vis mer

Ble dumpet fra «Farmen» da Tommy sa ja

- Jeg visste ikke om jeg skulle gidde eller ikke, forteller «Farmen»-utfordrer Jan Rudi Bendiksen.

Publisert
SEHER.NO: Nok en uke er under opprulling i TV 2-programmet «Farmen». Lørdag var det Engelsviken-jenta Julie Aas Rye (27) som måtte forlate gården i Telemark, og denne uka må nok en deltager bite i det sure eplet.

Mandag er det derimot noe helt annet enn tvekamp som står i hodet på de gjenværende deltagerne. I denne episoden ankommer nemlig årets tre utfordrere, Jan Rudi Bendiksen (27), Egil Wiken Sunde (25) og Hanne Eggen Skaufel (23) til gards - til svært blandede følelser hos dem som i mange uker allerede har kjempet for sin tilværelse.

Én av dem skulle opprinnelig ha vært der fra start av...

Tidligere har Seher.no skrevet at en av de andre deltagerne, Tommy Rodahl (47), lenge var usikker på om han skulle takke ja eller nei til å delta i «Farmen». Rodahl hadde opprinnelig bestemt seg for ikke å delta i programmet, men etter nøye vurderinger takket han til slutt ja i siste liten.

- Familien min var midt i en flytteprosess, mens hele livssituasjonen vår ble kastet rundt. Jeg forlot livet mitt på 48 timer. Jeg avsondret meg selv, og bare tanken på det var veldig vond å svelge, har Tommy tidligere fortalt til Seher.no om sin egen usikkerhet rundt deltagelsen.

47-åringens ja ble derimot rene ulykken for en av årets utfordrere, kan Seher.no nå avsløre. For mens 14 deltagere var med fra start av i årets «Farmen», er utfordrerne de som ikke helt nådde opp blant søkerne, men som var veldig nære. Jan Rudi Bendiksen var rangert som nummer 15, og ville vært med fra start av hvis Tommy hadde sagt nei.

Det bekrefter også Bendiksen til Seher.no.

- Jeg ble stående på vent, og ville trådt inn dersom Tommy ikke hadde blitt med, forteller Jan Rudi, som lenge var usikker på om han i det hele tatt hadde lyst til å stille som utfordrer i programmet.

- Man er jo litt sjanseløs, så jeg visste ikke om jeg skulle gidde eller ikke. De som allerede er på gården vil jo raskest mulig bli kvitt utfordrerne. Men så tenkte jeg at man tross alt var nesten halvveis til finalen, så det handler tross alt bare om å vinne tvekampene man havner i.

De fire utfordrerne bodde fire døgn på en hytte på den andre siden av åsen i påvente av sin «Farmen»-entre. Og ifølge Jan Rudi Bendiksen visste de svært lite om de deltagerne som allerede befant seg på gården.

- Vi fikk ikke vite noe om dem, men vi visste litt etter å ha lest om dem på nettet. Vi visste også at fire hadde røket ut, men ikke hvem, sier 27-åringen til Seher.no.

«Farmen» sendes på TV 2 mandag og torsdag klokka 20.00, samt lørdag klokka 21.40. Se Seher.nos TV-guide her.  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vi har ingen planer om forlovelse   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer