Ble dumpet fem måneder etter forlovelsen

Rory Mcllroy fikk kalde føtter.

BRYLLUPET ER AVLYST: Rory McIlroy har gjort det slutt med danske Caroline Wozniacki. Idrettsstjernene hadde vært sammen i nesten tre år. Foto: Fame Flynet
BRYLLUPET ER AVLYST: Rory McIlroy har gjort det slutt med danske Caroline Wozniacki. Idrettsstjernene hadde vært sammen i nesten tre år. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Nyttårsaften 2013 fridde golfproffen Rory Mcllroy (25) til den danske tennisstjernen Caroline Wozniacki (23) i Sydney.

- Godt nytt år, alle sammen! Jeg har en følelse at dette kommer til å bli et fantastisk år!! Har allerede fått min første seier i 2014. Hun sa ja, tvitret en lykkelig Mcllroy.

Fem måneder senere avlyser han bryllupet, og tar selv på seg skylden for bruddet.

- Det er min feil. Da bryllupsinvitasjonene ble sendt ut i helgen innså jeg at jeg ikke var klar for det et ekteskap innebærer, sier han i en kunngjøring onsdag, ifølge Daily News.

- Jeg ønsker Caroline all den lykken hun fortjener og takker henne for den fantastiske tiden vi har hatt sammen, heter det videre.

KORTVARIG LYKKE: 1. januar annonserte Rory forlovelsen på Twitter med dette bildet. Foto: Fame Flynet
KORTVARIG LYKKE: 1. januar annonserte Rory forlovelsen på Twitter med dette bildet. Foto: Fame Flynet Vis mer

Senere på dagen uttdypet Mcllroy den overraskende nyheten ytterligere, og denne gangen hevdet han at de hadde blitt enige om å gå hver til sitt.

- Dette er en tung tid for Caroline og meg selv, og pressemeldingen i morges sa egentlig det meste. Det var et gjensidig valg og vi tror begge dette er riktig for oss. Det er på tide å gå videre, og nå har jeg sagt alt som trengs å si.

Likevel la han til:

- Hør her, jeg er akkurat som alle andre. Alle har vært gjennom brudd og det er ingen tvil om at det er veldig, veldig tøft, sier han ifølge nettstedet.

Paret ble kjærester i 2011.

LES OGSÅ: Maria Mena og ektemannen går fra hverandre etter to år

 

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer