GIKK FRA HVERANDRE: Kim Kardashian og Reggie Bush har vært sammen siden 2007, men nå skal turtelduene ha gått hver sin vei. Foto: All Over Press
GIKK FRA HVERANDRE: Kim Kardashian og Reggie Bush har vært sammen siden 2007, men nå skal turtelduene ha gått hver sin vei. Foto: All Over PressVis mer

Ble dumpet etter bryllups-ultimatum

- Hun er helt knust.

SEHER.NO: Den amerikanske realitystjernen og party-dronningen Kim Kardashian (29) har ikke lagt skjul på at hun er stormforelsket i kjæresten Reggie Bush (25), siden hun ble sammen med NFL-stjernen i 2007.

Men nå har lykken brått tatt slutt, etter at Reggie overraskende dumpet Kim, ifølge nettsiden Radaronline.com.

Hovedgrunnen skal ha vært at Kim Kardashian stilte ham et ultimatum om han ville gifte seg eller ikke, men svaret ble ikke som hun håpet.

- Han vil ha en hjemmeværende kone, som vil være en støtte for ham og hans barn. Reggie elsker Kim, men han vet at hun ikke er slik. Han elsker hennes energi og ambisjoner, men vet at det ikke er en slik kvinne han vil gifte seg med, sier en venn av paret til nettsiden.

Paret hadde et brudd også i august, men ble sammen igjen etter kort tid. Men denne gangen skal bruddet ifølge kilder nær paret være endelig.

Kim Kardashian skal for alvor ha begynt å tenke på ekteskap etter at søsteren Khloe giftet seg med kjæresten Lamar Odom i september, og etter at hennes andre søster Kourtney ble mor i desember.

- Kim er helt knust. Hun elsker fortsatt Reggie og var overbevist om at han skulle bli hennes ektemann og far til hennes barn. Hun er klar for å bli mor, og den følelsen har bare blitt forsterket etter at hun fikk nevøen Mason, sier en venn av Kim til Radaronline.com.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES OGSÅ: Dumpet barnefaren etter fødselen