Sharon Stone:

Ble dumpet etter botox-nekt

- Vær så snill å finn veien til døren.

FEIENDE FLOTT: Sharon Stone avbildet i juni i år. Foto: John Salangsang/Shutterstock/NTB
FEIENDE FLOTT: Sharon Stone avbildet i juni i år. Foto: John Salangsang/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hollywood-stjernen Sharon Stone (64) fikk raskt status som sex-symobl etter rollen som heite Catherine Tramell i den erotiske thrilleren «Basic Instinct» i 1992.

I etterkant har hun også gjort seg bemerket i en rekke andre filmer, som blant annet «Casino» og «Lovelace».

Det er ingen hemmelighet at en del filmstjerner bukker under for presset for å prøve å bevare sitt ungdommelige ytre ved hjelp av plastisk kirurgi eller kosmetiske inngrep. Og Stone har tidligere uttalt at hun en periode i livet slet med tanken på å bli eldre, og å se hvordan kroppen forandret seg.

- På et punkt i 40-årene låste jeg meg inne på badet med en flaske vin og sa: «Jeg kommer ikke ut igjen før jeg aksepterer kroppen min fullstendig», delte hun i fjor med tyske Vogue, ifølge Contact Music.

Jan Thomas er gjest på "Tusvik & Tønne - show" med Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne. De snakker om botox og ansiktsbehandling. Vis mer

«Ikke interessert lenger»

I dag føler skuespilleren seg derimot mye tryggere på seg selv og sin egen kropp. Nå avslører 64-åringen imidlertid at hun nylig var i et forhold med en mye yngre mann som tydeligvis ikke var like komfortabel med hvordan hun så ut.

Da den unge flammen spurte om Stone brukte Botox, svarte hun følgende:

- Det ville sannsynligvis vært veldig bra for egoet ditt og mitt hvis jeg gjorde det, forteller hun i et intervju med arabiske Vogue.

Denne tilbakemeldingen skal ikke ha falt i god jord hos flørten hennes.

- Jeg møtte ham én gang til etter det, og så var han ikke interessert i å møte meg lenger. Hvis det er alt du ser i meg, så vær så snill å finn veien til døren, sier hun.

Stone innrømmer også at hun tidligere benyttet seg av injeksjoner, og åpner opp om hvorfor hun sluttet med behandlingene. I 2001 ble Golden Globe-vinneren nemlig rammet av en massiv hjerneblødning som holdt på å koste henne livet.

«FUNKYFAM»: Det ble tårevått da Trude Vasstrand ble nødt til å avlive hunden sin. Reporter: Nora Skavhaug. Video: Luna Lea/ TV 2. Vis mer

- Det var perioder i tiden jeg var superberømt hvor jeg tok Botox, fillere og slike ting. Men så hadde jeg dette massive hjerneslaget og en ni dager lang hjerneblødning, og da måtte jeg ta over 300 shots av Botox og fillere bare for å løfte opp den ene siden av ansiktet mitt igjen, minnes hun, ifølge nettstedet.

Denne nær døden-opplevelsen forandret tanken hun hadde om at Botox var en «søt luksuriøs ting til å bli et enormt, smertefullt nevrologisk behov».

Stilte toppløs

I dag foretrekker Stone å hylle alderen sin. Det har hun blant annet gjort flere ganger på sosiale medier.

I juli delte hun for eksempel et toppløsbilde av seg selv på Instagram - til fansens store glede.

«Takknemlig uperfekt på en perfekt dag», skrev hun som bildetekst til dette innlegget:

I intervjuet med Vogue røper hun hvorfor hun delte bildet.

- Jeg postet det fordi jeg føler kvinner blir usynlige når vi blir mødre, og når man er 45 så går folk rett forbi deg som om du ikke er der.

LES OGSÅ: - Det har vært rykter lenge

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer