BRÅ SLUTT: Linn Levanger ble for kort tid siden dumpet av den danske "Wipeout"-deltageren Stefan Makris - etter bare drøye to måneder. Foto: Privat
BRÅ SLUTT: Linn Levanger ble for kort tid siden dumpet av den danske "Wipeout"-deltageren Stefan Makris - etter bare drøye to måneder. Foto: PrivatVis mer

Ble dumpet av Wipeout-kjæresten

- Jeg har blitt dumpet på bedre måter, for å si det sånn, sier Linn Levanger.

SEHER.NO: I midten av februar skrev Seher.no om Frøken Norge-kandidaten fra 2008, Linn Levanger (20), som under innspillingen av TVNorge-programmet "Wipeout" fant kjærligheten med den danske deltageren Stefan Makris (23). Drøye to måneder etter at de fant sammen, ble det derimot brått slutt for paret.

Stefan har den siste tiden vært i Japan under innspillingen av den danske versjonen av "Hjelp, jeg er med i et japansk gameshow". Og det var da han kom tilbake at det skjærte seg for fullt mellom de to.

- Jeg er en romantisk person og liker å glede andre. Derfor møtte jeg opp i Danmark for å overraske ham da han kom med flyet fra Japan, med det ble ikke like vellykket som jeg hadde trodd på forhånd, sier Linn Levanger til Seher.no.

Den norske glamourmodellen, som er tilknyttet Helene Rasks modellbyrå "Rask Models", vil ikke kommentere hva som faktisk skjedde da hun møtte opp på flyplassen. Men 20-åringen legger ikke skjul på at det kort tid etterpå var over mellom dem.

- Ut ifra hva han fortalte meg da vi var sammen, er jeg selvfølgelig veldig skuffet. Jeg trodde det skulle vare, men der tok jeg altså alvorlig feil. Jeg har blitt dumpet på bedre måter, for å si det sånn.

Men Linn graver seg ikke ned av den grunn. Selv vet hun nemlig at det finnes mange kjekke menn der ute i den store verden.

- Jeg får bare håpe at det er noen andre som passer meg bedre der ute, selv om jeg nå bare må fokusere på meg selv framover. Men hvis drømmemannen plutselig skulle stå i døra, så skal jeg ikke dytte ham vekk! smiler Linn Levanger, som innrømmer at det var tøft å bli dumpet etter så kort tid.

- Det er absolutt ikke det lengste forholdet jeg har hatt, nei, sier hun til Seher.no.

"Wipeout" ser du på TVNorge mandager klokka 21.30.

Har du et kjendistips? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Fant kjærligheten under TV-innspilling