Ble dumpet av sin 17 år yngre kjæreste

«Prison Break»-stjernen Dominic Purcell er singel igjen.

KOS: Da paret begynte å date for rundt et år siden, ble de stadig observert i het omfavnelse. Foto: Stella Pictures
KOS: Da paret begynte å date for rundt et år siden, ble de stadig observert i het omfavnelse. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I over et år 90210-stjerne AnnaLynne McCord (25) vært kjæreste med den norskættede Hollywood-kjekkasen Dominic Purcell (42).

Men nå har hun fått nok.

Hennes to søstre Angel og Rachel har begge den siste tiden blitt fridd til, og dette har fått den unge skuespilleren til å revurdere sine følelser for «Prison Break»-stjernen.

SE OGSÅ PREMIEREN PÅ SEOGHØR.NO WEEKEND HER

- Selv om hun er milevis unna tanken på å gifte seg, må søstrenes forlovelser ha hatt en stor påvirkning på henne, forteller en kilde til nettstedet Us Magazine.

Paret møttes på settet til filmen «Officer Down» i begynnelsen av 2011, og ble siden observert i hete omfavnelser i kulissene til TV-serien «90210».

- Til tross for at AnnaLynne ble stormende forelsket i Dominic til å begynne med, er det han som i dag har sterkere følelser enn henne. Det var rett og slett en ubalanse i deres romantiske dynamikk, sier kilden videre.

I 2007 skilte Dominic Haakon Myrtvedt Purcell, som er hans hele og fulle navn, seg med den daværende kona Rebecca Williamsson.

De to har barna Joseph (13), Audrey (11) og tvillingene Lily og Augustus (9) sammen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: AnnaLynne McCord: - Jeg er ikke perfekt  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer