Ble dumpet - får hus

Raseriet mot Chris Brown lønte seg for Karrueche Tran.

FÅR HUS: Nå har Chris Brown gitt eksen penger til å kjøpe seg hus. Han ønsker ikke å miste henne ut av livet sitt. Foto: Fame Flynet
FÅR HUS: Nå har Chris Brown gitt eksen penger til å kjøpe seg hus. Han ønsker ikke å miste henne ut av livet sitt. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Chris Brown (23) fant nylig tilbake til eksen Rihanna (24), som han banket gul og blå i 2009.

Det førte til at han brøt med Karrueche Tran, som han var sammen med da følelsene gjenoppstod med ekskjæresten.

Tran raste mot Brown og Rihanna etter at hun ble dumpet. Men Brown ønsker å fortsatt ha Tran i livet sitt. Derfor har han gitt henne en god slump med penger, slik at hun kan kjøpe seg et hus.

- Chris vil at hun skal sikre seg finansielt. Han ønsker at hun ikke skal forsvinne ut av livet hans, dersom det er mulig, sier en kilde til The Sun.

Rihanna skal også ha ringt Tran for å oppklare diverse ting.

- Rihanna ringte Karrueche. De trengte å snakke om noen problemer, og de snakket sammen i to timer. Rihanna svarte på alle spørsmål hun ble stilt, og Karrueche fikk også lagt noen sannheter på bordet.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Eksen raser mot Chris Brown

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer