Sjokkbrudd i «Jakten på kjærligheten»:

Ble dumpa av sin siste frier: - Antiklimaks

Kristoffer Heldal legger ikke skjul på at han var skuffet over avgjørelsen til frier Anita Aas Kristiansen.

BRUDD: I kveldens episode av «Jakten på kjærligheten», dro Kristoffer Heldal (30) og frier Anita Aas Kristiansen (27) til Genève sammen med de andre parene. Det tok en uventet vending. Video: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det nærmer seg slutten på årets sesong av «Jakten på kjærligheten», og i kveldens utgave fikk man følge bøndene og deres utvalgte friere på reise til Genève.

Alt lå til rette for et romantisk opphold, men i løpet av episoden blir det raskt tydelig at det for ett av parene ikke ville ende slik man gjerne hadde håpet på.

Bonden Kristoffer Heldal (30) dro sammen med sin frier Anita Aas Kristiansen (27). Allerede kort tid etter ankomst i den sveitsiske byen, kommer det fram at paret er langt fra der de skulle vært - følelsesmessig. Der Heldal understreker at han har utfordringer knyttet til blant annet flørting, mener Kristiansen at førstnevnte framstår distansert.

Saken fortsetter nedenfor.

TOK BRÅTT SLUTT: Det ble ingen lykkelig slutt for Kristoffer Heldal (30) og frier Anita Aas Kristiansen (27). Nå forteller de hva som gikk galt. Foto: TV 2
TOK BRÅTT SLUTT: Det ble ingen lykkelig slutt for Kristoffer Heldal (30) og frier Anita Aas Kristiansen (27). Nå forteller de hva som gikk galt. Foto: TV 2 Vis mer

- Sjalu

Spesielt synes 27-åringen at bonden gjør det vanskelig å oppnå nærkontakt - noe hun mener er en vesentlig del av det å være i et parforhold.

- Jeg blir nesten litt sjalu når jeg hører dere snakke om deres mannfolk. Jeg skulle jo gjerne ha vært der, jeg også, forteller Kristiansen under en samtale med de andre frierne.

Mot slutten av oppholdet setter Kristiansen og Heldal seg ned for en alvorsprat om hvor veien går videre. Da slipper førstnevnte bomba om at hun ønsker å avslutte relasjonen.

- Jeg har gruet meg litt til kveldens episode. Det er naturligvis kjedelig at det ikke ble noe kjærlighet ut av dette. Det var jo derfor jeg takket ja til deltakelsen - for å finne en partner, sier Kristiansen til Se og Hør.

- Ble veldig tydelig

I episoden forklarer 27-åringen at forholdet føltes mer vennskapelig enn romantisk. Spesielt mener hun at de to er litt for ulike på flere forskjellige punkter, og at det dermed var vanskelig å bygge videre på det de hadde.

- Akkurat det ble veldig klart i Genève. Jeg er kanskje litt mer impulsiv enn ham, blant annet. Jeg trodde på forhånd at jeg hadde klart for meg hva jeg ser etter i en partner, men det ble først veldig tydelig i løpet av denne prosessen, sier hun og fortsetter:

- Samtidig tror jeg vi var litt på samme side. Jeg synes det var en veldig fin tur til Genève, og jeg håper Kristoffer sitter igjen med samme inntrykket som meg. Vi prøvde så godt vi kunne, men det ble ikke oss. Jeg tror ikke vi kunne gjort noe annerledes, utdyper Kristiansen.

Saken fortsetter nedenfor.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 16.09.2013 SKRAVLEBØTTA: «Jakten på kjærligheten»-Thor Gunnar klarte ikke å holde igjen praten da han fikk syv minutter med Berit under kveldens speeddate. Video: TV 2 Vis mer

- Hadde mislyktes

Selv om opplevelsen ikke endte slik hun gjerne hadde ønsket, forklarer 27-åringen at hun ikke angrer på deltakelsen.

- Jeg har lært veldig mye om meg selv, og dette er bare en fin erfaring å ta med seg videre. Vi avsluttet det hele på en ryddig måte. Det er klart at Kristoffer ble litt lei seg, men jeg tror også han opplever at vi kom fram til riktig beslutning, forteller Kristiansen, som videre understreker at hun ønsker «Jakten»-bonden all hell og lykke i søken på den store kjærligheten.

Saken fortsetter nedenfor.

KJEDELIG UTFALL: Anita Aas Kristiansen synes det var leit å måtte ta nevnte avgjørelse. Likevel står hun inne for at det var riktig beslutning. Foto: TV 2 / Skjermdump
KJEDELIG UTFALL: Anita Aas Kristiansen synes det var leit å måtte ta nevnte avgjørelse. Likevel står hun inne for at det var riktig beslutning. Foto: TV 2 / Skjermdump Vis mer

Overfor Se og Hør erkjenner Heldal at han kjente på en skuffelse etter frierens avgjørelse.

- Det er klart at det for meg, akkurat der og da, ble et stort antiklimaks. Jeg gikk inn i dette 110 prosent, og hadde virkelig et håp og et ønske om å finne kjærligheten gjennom programmet. Da hun fortalte at det ikke ble noe mer, tenkte jeg litt at jeg hadde mislyktes nok en gang. Nå hadde jeg vært så heldig å bli plukket ut som én av seks bønder, også klarer jeg ikke å finne kjærligheten her heller.

Saken fortsetter nedenfor.

- VAR SKUFFET: Kristoffer Heldal legger ikke skjul på utfallet av innspillinga ikke ble slik han hadde håpet på. Foto: TV 2 / Skjermdump
- VAR SKUFFET: Kristoffer Heldal legger ikke skjul på utfallet av innspillinga ikke ble slik han hadde håpet på. Foto: TV 2 / Skjermdump Vis mer

- Tøft å få avgjørelsen

I episoden beslutter duoen å skille lag som venner. Overfor Se og Hør forklarer Heldal at også han slet med «å få fram de riktige kjærestefølelsene», men at han fortsatt hadde et ørlite håp.

- Anita er ei flott jente med mange gode kvaliteter, men det var en intens periode. Veldig mange følelser over et kort tidsrom. Jeg følte der og da at vi kanskje kunne fått ting litt på avstand, og deretter tatt opp tråden. Det er klart at det var tøft å få avgjørelsen i fanget den gang, men i ettertid ser jeg at hun tok den riktige beslutningen.

- Når alt kommer til alt, angrer du på at du valgte Anita?

- Det er veldig lett å være etterpåklok, men da jeg sto overfor valget mellom frierne, føler jeg at jeg tok den riktige beslutningen med Anita. Det var med henne at jeg følte det var størst potensial til et langvarig forhold.

Saken fortsetter nedenfor.

- Slitt med selvbildet

Heldal understreker at han ser tilbake på «Jakten»-oppholdet som et stort eventyr han ikke ville vært foruten.

- Til tross for hvordan det endte, har dette vært en fantastisk reise. Jeg vil oppfordre dem som har mulighet til å være med på dette, om å takke ja. For min del har det vært en vekker - på mange plan. Jeg har slitt med både selvbildet og selvtillit tidligere, og nå har jeg mye større tro på meg selv. Ikke minst har jeg hatt veldig godt av å komme ut av komfortsonen, sier han, og håper - i likhet med Kristiansen - at hun finner seg den riktige partneren i framtida.

- Det fortjener hun virkelig, sier 30-åringen.

Neste uke er det altså klart for den aller siste episoden i årets sesong, og først da får man vite hvordan det har gått med alle bøndene og deres respektive utvalgte.

Da får man også svaret på hvorvidt Heldal har hatt bedre hell i kjærlighet etter endt innspilling.

- Det får vi vente og se, sier han lattermildt.

LES OGSÅ: OnkelP selger luksusleiligheten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer