Adrian Sellevoll:

- Ble droppet av TV-program

Adrian Sellevoll forteller hvorfor han ikke fikk bli med.

TV-PROFIL: Adrian Sellevoll har vært med i det meste når det kommer til reality. Ett program skal han imidlertid ha fått avslag fra. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
TV-PROFIL: Adrian Sellevoll har vært med i det meste når det kommer til reality. Ett program skal han imidlertid ha fått avslag fra. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at Adrian Sellevoll (24) har satt sine føtter i det som er når det kommer til norske realityprogram. Han har deltatt i både «Ex on the Beach», «71 grader nord», «Farmen kjendis» og «Skal vi danse», men gjorde seg nok mest bemerket i førstnevnte serie.

I onsdagens episode av Rød løpers podkast kan imidlertid realityprofilen avsløre at han ble droppet fra en annen TV-serie, som han egentlig skulle deltatt i.

Audition

- Jeg var på audition, men de mente jeg var altfor kjent. Jeg hadde lyst til å være med der. Jeg sa til de at «å ta med meg, er genialt. Det blir jo helt ståhei inne der. Folk kommer til å hate og elske meg», forteller han i podkasten, og fortsetter:

- Men akkurat det med tv, og å holde seg relevant, jeg tror ikke det funker lenger. Det var gamle dager. Det har ikke noe å si hva slags program du er med i nå, mener han.

VAR BESTEVENNER: Henrik Elvejord Borg og Adrian Sellevoll ble bestekompiser da de begge deltok i første sesong av «Ex on the Beach». Nå har de brutt kontakten. Reportere: Steffen Pettersen / Thea Hope. Video: Discovery + / Kine Falch Vis mer

Hvilket program Sellevoll ville være med på kan du høre i Rød løpers podkast!

Se og Hør har vært i kontakt med produksjonsselskapet bak programmet, som opplyser at de ikke ønsker å kommentere saken.

Karriere

I tillegg til å ha markert seg på TV ved flere anledninger, har realityprofilen også gitt ut egen musikk, en karriere han ønsker å dykke dypere inn i.

I januar ble det kjent at Sellevoll hadde bestemt seg for å flytte fra Norge. Etter planen skulle han flytte til Spania for å finne ny inspirasjon til sitt første album.

Den gang hadde han ingen håndfast plan på hvor lenge han skulle bli værende i varmere strøk. I ettertid har det imidlertid blitt kjent at TV-profilen måtte sette flyttingen på vent.

- Det hadde litt med prioriteringer å gjøre. Kompisen min var jo nede der i en måneds tid, men vi måtte sette det på vent siden det har vært litt mye å gjøre her hjemme, har han nylig uttalt til Se og Hør.

- Jeg trodde jo at vi skulle stikke ned dit og lage et album, men det fikk vi ikke tid til, så vi får ta det en annen gang, la han til.

SYNGER OM EGET KJÆRLIGHETSLIV: Adrian Sellevoll har sluppet låta «Dummet meg», som handler om dumme valg han har tatt i et tidligere forhold. Overfor Rød Løper åpner han seg om to brudd og kjærlighetslivet. Reporter: Thea Hope Vis mer

På spørsmål om han trodde det kom til å bli i nærmeste fremtid, svarte han følgende:

- Jeg vet ikke helt når det blir, men vi vurderer jo å ta turen til et enda bedre strøk enn Spania og kanskje en tur til USA.

LES OGSÅ: - På forskjellige planeter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer