ÅSTEDET: Det var her at den tidligere idrettsstjernen Steve McNair lørdag ble skutt og drept. Foto: AP
ÅSTEDET: Det var her at den tidligere idrettsstjernen Steve McNair lørdag ble skutt og drept. Foto: APVis mer

Ble drept av elskerinnen

NFL-stjernen ble offer for kjærlighetsdrama.

SEHER.NO: Søndag ble det kjent at den tidligere quarterbackstjernen i NFL, Steve McNair (36), er død. Lørdag ble han skutt og drept i Nashville, meldte TMZ.

36-åringen skal ha blitt skutt i hodet, og var ett av ofrene i et dobbeltdrap. En kvinne ble nemlig også funnet død i en leilighet i et velstående strøk i byen.

Kort tid etter hevdet flere amerikanske medier at kvinnen som også ble skutt, Sahel Kazemi (20), skal ha vært McNairs elskerinne, og at kona til den avdøde NFL-stjernen først skal ha funnet ut av elskerinnen gjennom dødsfallene.

Ifølge TMZ er det nå slått fast at McNair ble drept av elskerinnen Sahel Kazemi, og at det skal ha vært henne som avfyrte alle skuddene.

Ifølge Thehollywoodgossip skal Sahel ha fortalt søsteren sin at hun planla å gifte seg med den gifte sportskjendisen, men at han måtet skille seg fra kona først.  

Steve McNair spilte 13 sesonger i NFL, mesteparten av dem for Tennessee Titans og klubbens forgjenger Houston Oilers. De to siste sesongene før han la opp i 2007 spilte han for Baltimore Ravens.

Den avdøde idrettsstjernen var med da Titans tok seg til Super Bowl i 2000, der klubben hans til slutt tapte. I 2003 ble han, sammen med Peyton Manning kåret til NFLs mest verdifulle spiller. McNair var mye plaget med skader, men hadde ry på seg som en av ligaens tøffeste spillere.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ:
Ingen offentlig likskue