BLE REDD: - Jeg ble livredd og tenkte "hva er det her, forteller Vivian Sørmeland om drapstrusselen på sms. Foto: Anders Myhren/Seher.no
BLE REDD: - Jeg ble livredd og tenkte "hva er det her, forteller Vivian Sørmeland om drapstrusselen på sms. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Ble drapstruet på sms

- Jeg ble livredd, sier Vivian Sørmeland.

Se Vivian Sørmeland snakke om drapstrusselen, samt forholdet til venninnen Tone Damli Aaberge i videosaken nederst i saken!

SEHER.NO: Det har vært stille rundt Vivian Sørmeland (24) den siste tiden. Men nå er den tidligere "Idol"-deltageren aktuell med singelen "Anyone Who's Anyone". Til høsten kommer hun også med debutalbumet på Bonnier Amigo.

I Seher.nos "Sommerprat" fortalte Vivian at hun ser på seg selv som ei jente som ikke er spesielt populær hos gutta. Populær, det var hun derimot til gangs under "Idol"-perioden i 2006, da hun endte på tredjeplass i det populære TV 2-programmet.

Men bare én gang har hun opplevd noe hun vil karakterisere som skremmende fra "fansen".

- Jeg ble plaget med meldinger en periode, fra en som var litt syk. Jeg tror ikke hun helt hadde kontroll på hva hun skrev og hva hun faktisk sendte. Men hun begynte plutselig å sende meg meldinger der det sto at hun elsket broren min, og at "du er lillesøsteren min, jeg er din lillesøster", sier hun til Seher.no.

Sørmeland innrømmer at det hele ble mer og mer ekkelt jo lenger det varte. For meldingene ville ikke ta stopp.

- I meldingen etterpå sto det at "du er min storesøster, pappaen din er pappaen min". Hva er det her, tenkte jeg. Det kom mange sånne sms'er, men jeg tenkte ikke noe mer over det. Plutselig våknet jeg en dag til en melding der det sto "din hore, du skal dø. Jeg skal drepe deg". Jeg ble livredd og tenkte "hva er det her!?!" forteller 24-åringen åpenhjertig.

Derfor prøvde Vivian å finne ut hvem foreldrene til jenta var - for å si ifra om at datteren deres sendte henne meldinger som ikke var av det helt normale slaget. Til slutt fikk hun tak i dem.

- De visste ikke engang at hun var i stand til å sende meldinger på mobil. Det som jeg uansett tror var greia var at hun hadde fått for seg at jeg var storesøsteren hennes, og siden jeg ikke svarte på meldingene hennes, skulle jeg dø. Men det rare var at dagen etter fikk jeg en melding der hun spurte om jeg kom i bursdagen hennes, smiler Vivian, som heldigvis ikke har opplevd flere ekle hendelser av samme kaliber.

- Dette er det eneste jeg har vært borte i som har vært skremmende på den måten. Ellers har folk vært stort sett hyggelige, forteller hun til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg har aldri vært populær blant gutta

Se Vivian Sørmeland snakke om drapstrusselen, samt forholdet til venninnen Tone Damli Aaberge her:

[obj:media:7914]

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.