ANGRER IKKE: TV-personlighet og radioprogramleder Petter Pilgaard bryr seg ikke om kritikken som har haglet etter at han denne uken provoserte lyttere og medprogramleder Marte Bratberg under radiointervju. Foto: Stella Pictures
ANGRER IKKE: TV-personlighet og radioprogramleder Petter Pilgaard bryr seg ikke om kritikken som har haglet etter at han denne uken provoserte lyttere og medprogramleder Marte Bratberg under radiointervju. Foto: Stella PicturesVis mer

Ble drapstruet etter vagina-uttalelse

Kritikken hagler mot Petter Pilgaard etter radiointervju.

SEOGHØR.NO: Denne uken hisset TV-personlighet og tidligere «Paradise Hotel»-deltaker Petter Pilgaard (34) på seg flere lyttere da han under tirsdagens «NRJ morgenshow» kom med følgende påstand:

– Dere damer burde være jævlig glad for at dere har vagina, ellers hadde det ikke vært en eneste kar i hele verden som hadde orket å holde ut med maset deres.

Uttalelsen har fått folk til å se rødt, og i et intervju med Michael Andreassen i radioprogrammet «Michael Direkte» på P4 avslører Pilgaard at han denne uken har fått flere drapstrusler:

- Jeg tenker jo at mye av det jeg sier faller på sin egen urimelighet, og at folk kanskje skjønte at jeg skulle få i gang en debatt, og at man da må man ha sterke meninger. Men jeg har blant annet fått inn denne meldingen i min private innboks på Facebook: «Du får deg ikke mye fremover, nei. Fy faen så idiot du er. Du skal takke Gud for å ha gitt deg et liv, fordi du fortjener faen meg ikke å leve».

Han forteller videre at han bevisst ønsket å provosere medprogramleder Marte Bratberg:

RIKSKJENDIS: Petter Pilgaard ble rikskjendis da han stakk av med seieren i første sesong av TV3s populære TV-program Paradise Hotel i 2009. Her med deltaker Mats André Pedersen. Foto: TV3
RIKSKJENDIS: Petter Pilgaard ble rikskjendis da han stakk av med seieren i første sesong av TV3s populære TV-program Paradise Hotel i 2009. Her med deltaker Mats André Pedersen. Foto: TV3 Vis mer

- Det er veldig mange som er på den at nå har jeg tråkket i salaten og nå kommer jeg til å leve i sølibat resten av livet, men for at man skal få i gang en opphetet diskusjon så må man jo gi litt gass, og når Marte begynte å fyre seg opp så helte jeg bare litt mer på bålet, og begynte å generalisere - og det vet jeg at damer ikke er så veldig glad i.

Men til tross for kritikk og drapstrusler, har ikke lytternes tilbakemeldinger gått inn på 34-åringen:

- Det går absolutt ikke inn på meg. Kanskje dette viser at jeg har litt rett i det jeg sier da, men det finnes selvfølgelig veldig mange hyggelige jenter. Så dette gjelder ikke alle, men jeg tror nok jeg traff en nerve der.

Hva mener du? Stem i boksen under!

LES OGSÅ: Petter Pilgaard isolerte seg etter skilsmissen

Hva tenker du om Petter Pilgaards vagina-uttalelse? (Avsluttet)