Agnete Husebye:

- Ble dopet ned på byen

Agnete Husebye vil advare andre etter skremmende opplevelse i helga.

VIL ADVARE: Agnete Husebye deler åpent og ærlig om en skummel hendelse som fant sted på et utested i Oslo. Foto: Privat
VIL ADVARE: Agnete Husebye deler åpent og ærlig om en skummel hendelse som fant sted på et utested i Oslo. Foto: Privat Vis mer
Publisert

TV-profil og youtuber Agnete «Agnetesh» Husebye (26) ble raskt et kjent ansikt da hun begynte å legge ut videoer på sin egen YouTube-kanal. Siden har hun blitt en stor profil og blant annet vært å se i en rekke TV-programmer.

Hun er heller ikke fremmed for å være åpen og ærlig med følgerne sine, og bestemte seg nylig for å belyse et svært viktig tema.

Mandag delte hun på Instagram om en traumatisk hendelse som fant sted i helgen. Der forteller 26-åringen at hun tror hun ble dopet ned på byen i Oslo.

- Husker ingenting

Da Se og Hør kontakter 26-åringen, forteller hun at planen var at hun og venninnene skulle ha en rolig vinkveld hjemme. Men de bestemte seg etter hvert for å dra ut på byen.

- Vi dro på et sted, rundt halv to om natten. Så vi dro inn, bestilte en drink hver og møtte på noen vi kjente. Jeg var jo litt brisen, men ikke noe mer enn det, og jeg er veldig bevisst på hvor mye jeg tåler, forteller hun.

Det tok derimot ikke lang tid før kvelden tok en brå vending. Hun forteller at alt ble helt svart kort tid etter hun fikk drinken i hånden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer