«Sommerfest i Telemark»:

Ble byttet ut: - Stikker litt

I fjor var det Stian «Staysman» Thorbjørnsen og Katrine Moholt som ledet sommerfesten - i år er han byttet ut med en annen artist.

DUO: Katrine Moholt og Stian Thorbjørnsen har i flere år laget sommerfest fra svenskegrensen. Nå er det slutt. Foto: Morten Eik / Se og Hør
DUO: Katrine Moholt og Stian Thorbjørnsen har i flere år laget sommerfest fra svenskegrensen. Nå er det slutt. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert

Med junimåned rett rundt hjørnet og utetemperaturer som sakte, men sikkert stiger, er ventetiden straks over og sommeren kan trygt melde sin ankomst.

For noen blir dette imidlertid en sommer som kommer til å mangle noe. Helt siden 2007 har nemlig musikkglade nordmenn kunnet benke seg foran TV-skjermen for å få litt sommerstemning direkte fra Fredriksten festning i Halden gjennom programmet «Allsang på Grensen».

I fjor kunne derimot TV 2 melde om at det var siste sesong og at det ikke ville komme noe mer av underholdningsprogrammet. Katrine Moholt (49) har ledet programmet fra dets start, og har de siste årene hatt Stian «Staysman» Thorbjørnsen (41) ved sin side.

Men i år går det fra sommerfest i Halden, til «Sommerfest i Telemark» - hvor TV 2 igjen inviterer artister og publikum - denne gangen til sankthansfeiring.

Moholt blir med som programleder, men Thorbjørnsen på sin side har blitt byttet ut til fordel for en annen norsk artist - nemlig Andreas «Tix» Haukeland (30). Selv om Thorbjørnsen likevel skal få medvirke, innrømmer han overfor TV 2 at det er litt kjipt at det blir med en opptreden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer