Ble buet av scenen

Sangstjernen stormet ut...

ERSTATTER: Geri Halliwell skulle erstatte Dannii Minogue i britiske «X Factor». Men det endte i fiasko, og Halliwell ble åpent hånet av publikum.
ERSTATTER: Geri Halliwell skulle erstatte Dannii Minogue i britiske «X Factor». Men det endte i fiasko, og Halliwell ble åpent hånet av publikum. Vis mer
SEHER.NO: Den tidligere «Spice Girls»-stjernen Geri Halliwell ble buet ut, da hun var gjestedommer i britiske «X Factor».

Det var under «X Factor» auditioner i Glasgow, Skotland, på onsdag den uheldige episoden intraff. Halliwell skulle erstatte den gravide popstjernen Dannii Minogue, men det gikk visst ikke helt som forventet.

- Det begynte bra for Geri. Men så gikk det rett vest. Hun var ganske slem mot deltagerne. Til og med de andre jurymedlemmene ble sjokkert over noen av hennes kommentarer. Hun var verre enn Simon Cowell selv, sier et øyenvitne til Daily Star.

Dessverre for Geri så lyktes hun altså ikke med å sjarmere publikum, og hun ble åpent hånet, etter at hun hadde kritisert de aspirerende popstjernene på scenen.

Til slutt ble det for mye for sangstjernen, som forlot jurybordet, midt under innspillingen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Robbie reddet livet mitt