Ble bortført og truet med voldtekt

- De hadde balltre og kniver i bilen, sier Robinson-deltageren.

TRUET: - Hvis jeg ikke føyde meg etter dem, skulle jeg bli voldtatt, sier Randi-Anette Ejme. Foto: TV3
TRUET: - Hvis jeg ikke føyde meg etter dem, skulle jeg bli voldtatt, sier Randi-Anette Ejme. Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO: Det ble dramatikk for utstemte Randi Anette Ejme (29) i «Robinsonekspedisjonen», men ingenting kan måle seg med den fryktinngytende episoden hun opplevde hjemme i Porsgrunn.

På et nachspiel med en venninne møtte hun nemlig en mann som sa at han skulle kjøre i samme retning som hun bodde. Venninnen ble igjen, men Randi-Anette ble med og tilbød sjåføren penger for å kjøre henne, skriver Her og Nå.

- Jeg var ikke klar over at broren hans satt i bilen. Jeg ble fort edru da jeg skjønte at de ikke hadde tenkt å kjøre meg hjem. Begge var ruset, og de hadde balltre og kniver i bilen. De skulle nemlig ut å ta en tredjeperson i et sjalusidrama. Alle dørene ble låst, og jeg fikk beskjed om å holde kjeft og sitte i ro, forklarer Ejme til ukebladet.

Det hele endte godt, selv om de til slutt havnet langt unna hjemme til Randi-Anette.

- Det var helt mørkt, men heldigvis klarte jeg å gjemme mobiltelefonen. Mens vi sto utenfor et ukjent hus, kom en av dem opp i ansiktet mitt og var helt frenetisk. Hvis jeg ikke føyde meg etter dem, skulle jeg bli voldtatt, forteller 29-åringen, som klarte å ringe politiet, som fikk med seg alt av trusler.
 
Randi-Anette så sitt snitt til å stikke av da mennene gikk tilbake til huset. Til slutt kom hun til et hus, der hun klarte å gjemme seg i en vinterhage. Derfra ringte hun politiet, som fant henne like etter.

De to brødrene ble, ifølge Her og Nå, pågrepet etter kort tid. Under en lastebil fant politiet en skamslått mann, som hadde klart å flykte fra huset og gjemte seg i påvente av hjelp.

«Robinsonekspedisjonen» ser du på TV3 søndager kl 20.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Plutselig stod han med rumpa i været