Susan Boyle:

Ble bomardert med brennende papir

En gjeng på opp til 15 personer angrep den britiske stjernen Susan Boyle.

BLE TRAKASSERT: Susan Boyle skal ha blitt kraftig trakassert med brennende papir av flere ungdommer i sin hjemby. Foto: NTB Scanpix
BLE TRAKASSERT: Susan Boyle skal ha blitt kraftig trakassert med brennende papir av flere ungdommer i sin hjemby. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Susan Boyle ble kjent over natta etter at hun fremførte «I Dreamed a Dream» fra musikalen« Les Misérables» på Storbritannias utgaven av «Norske Talenter» i 2009.

Søndag ble imidlertid den 56 år gamle stjernen søndag utsatt for grov trakassering. Det skriver det britiske nettstedet The Telegraph.

- De kastet steiner

En gjeng på opp mot 15 stykker angrep ifølge avisen stjernen i hennes hjemby i Blackburn, West Lothian . Gjengen tente blant annet på papir og kasta mot Boyle.

En talsperson for 56-åringen, har uttalt til Sunday Mirror at de ville be politet for å få Susan i sikkerhet.

Saken fortsetter nedenfor.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 14.12.2011 FRA MUSIKALEN CATS: Susan Boyle imponerte med sin framføring av «Memory». Video: TALKBACK THAMES/SYCO Vis mer

Et vitne har delt av sine observasjoner fra den voldsomme hendelsen.

- Vi satt på bussen og så de kaste steiner, skrike og rope, sier vitnet.

- Det var mellom ti og 15 stykker som samlet seg rundt henne. De tente på papir og kastet i ansiktet hennes, legger vitne til og forklarer at det skjedde mer enn som så da hun var tilstede ved Mill Center.

- De ventet alle ved inngangen og sa til henne «Hvorfor får du deg ikke briller, din ekle, gamle tispe», sier vitne og forteller at det var fryktelig å bevitne.

Ble verdenskjent

Det har vært lenge stille fra artisten som i november fortalte hvorfor overfor The Mirror. Hun lider nemlig av Asperger syndrom, og med tida har det blitt verre enn noensinne for Boyle.

Det betyr at vi kanskje aldri får høre skottens tolkning av «I dreamed a dream» fra «Les Misérables» igjen, sangen hun markerte seg med verden over for sju år siden.

- Jeg har ikke framført noe på flere år fordi jeg har vært syk. Det korte svaret er at det er knytta til Asperger-syndromet mitt, sa hun til den britiske avisa og la til:

- Det finnes ingen faste turnédatoer. Jeg tar det hele skritt for skritt, og har bestemt meg for å spille inn noe nå og se hvordan det går først, avslører den folkekjære artisten.

Etter en andre plass under «Britains got talent» kom Boyles debutalbum, «I dreamed a dream» i november 2009. Albumet solgte over 700 000 ekseplarer i USA i løpet av den første uka, og det gikk også til topps i Strobritannia.

LES OGSÅ: - Khloé er klar for bryllup og barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer