<strong>PÅ DATE I SKJUL:</strong> Ifølge kilder til InTouchWeekly skal Eva Longoria ha blitt observert på date med fotballspiller Mark Sanchez flere ganger den siste måneden - på tross av at bruddet med Eduardo Cruz nettopp ble kjent. Her forlater hun en frisørsalon Foto: All Over Press
PÅ DATE I SKJUL: Ifølge kilder til InTouchWeekly skal Eva Longoria ha blitt observert på date med fotballspiller Mark Sanchez flere ganger den siste måneden - på tross av at bruddet med Eduardo Cruz nettopp ble kjent. Her forlater hun en frisørsalon Foto: All Over Press Vis mer

Ble blondine før hemmelig date

Den nysingle «Frustrerte fruer»-stjernen Eva Longoria gjorde alt for ikke å bli gjenkjent på stevnemøtet med sin nye flamme.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Frustrerte Fruer»-stjernen Eva Longoria (37) ble nylig singel etter at på-og-av-forholdet med Eduardo Cruz (27) tok slutt.

Men selv om skjønnheten angivelig ikke har tid til å ha kjæreste, er hun visst ikke for opptatt til å gå på stevnemøter.

Ifølge InTouchWeekly har skuespilleren vært på flere hemmelige dater med fotballstjernen Mark Sanchez (25) den siste måneden.

Den nysingle 37-åringen har gjort sitt beste for å skjule flørten, skal man tro kildene til InTouch.

Kanskje fordi bruddet med Cruz ble kjent for kun få dager siden? Under en romantisk middag på New York-hotellet Griffou skal Longoria ha forsøkt å skjule sin identitet ved å iføre seg en blond parykk.
 
- De så ut til å slappe av i hverandres selskap, og de lo og hadde en flott kveld sammen, røper en innsidekilde til InTouch.

De to stjernene spiste middag sammen med flere venner, men ifølge InTouch sine kilder har de møttes på tomannshånd både før og etter middagsdaten.

For en måned siden ble turtelduene observert på shopping i Bedminster i New Jersey, der New York Jets-quarterbacken eier en bolig.

- Det så ut som de sjekket ut farvannet, uttaler en innsidekilde. 

Og muligens har de to konkludert med at vannet er verdt å svømme i, i hvert fall enn så lenge. For et par uker siden skal de ha fortsatt flørten med øyhopping i Karibien.

Imidlertid har Mark Sanchez tidligere blitt koblet til både Hayden Panettiere (22) og Kim Kardashian (31), så det kan bli spennende å se om det er hold i romanseryktene.

Eva Longoria ble skilt fra basketspilleren Tony Parker (30) i januar i fjor, etter at det kom frem at han hadde vært utro med en rekke kvinner.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun kranglet og han begynte å drikke 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer